HomeStichting SWZ › Kado & Zo
Zoom:

Kado & Zo

Doel:

Het aanbieden van dagbesteding aan cliënten met een lichamelijke of meervoudige beperking of NAH.


Werkwijze:

Kado & Zo is een winkel/atelier in het centrum van Son en Breugel. In het kader van dagactiviteiten werken er ongeveer dertien deelnemers met een meervoudige beperking. Zij maken en verkopen zeer gevarieerde decoratie- en kado-artikelen. Deze producten worden ook gemaakt in activiteitencentrum De Schalm en de kaarsenmakerij, beide gevestigd op het terrein van Zonhove in Son en Breugel.Contactpersoon:
Naam: Zorgbemiddelaar SWZ
Telefoonnummer: 088-7998222
E-mail: client@swzzorg.nl


Locatie (-s) waar u terecht kunt:

Kado & Zo
Bezoekadres: Nieuwstraat 52
Postadres: Nieuwstraat 52, Son
E-mail: kadoenzo@swzzorg.nl

Route / kaart
Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 18 jaar
Gegevens ingevoerd: 18-9-2009 19:16:21
Laatste wijziging: 12-9-2017 08:52:32

Aangeboden door:

Stichting SWZ


Bezoekadres: Nieuwstraat 70 Son
Postadres: Nieuwstraat 70, 5691 AG Son
Telefoonnummer: 0499-471241
Faxnummer: 0499-460027
E-mail: info@swzzorg.nl
Website: www.swzzorg.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Zorginstellingen


Doelstelling of kernactiviteit:
Stichting SWZ ondersteunt mensen met een lichamelijke of meervoudige beperking en mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH) in alle fasen van hun leven. Met als streven dat onze cliënten zoveel mogelijk op eigen kracht mee kunnen doen in de maatschappij. De vraag van de cliënt en zijn mogelijkheden zijn hierbij leidend. Niet het beste ervan maken, maar het beste eruit halen! SWZ doet dit op basis van gelijkwaardigheid, met deskundige en betrokken medewerkers. Stichting SWZ is actief in Noordoost- en Zuidoost-Brabant. Wij beschikken over diverse activiteitencentra en (kleinschalige) woonvormen en bieden begeleid wonen, thuisondersteuning, arbeidsondersteuning, onderzoek en behandeling. We werken daarbij nauw samen met de cliënt, zijn naasten, huisartsen, ziekenhuizen, het speciaal onderwijs, revalidatiecentra en diverse re-integratiebureaus.


Belangrijkste doelgroepen:
Mensen met een lichamelijke of meervoudige beperking en mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH) in alle fasen van hun leven.


Soorten diensten of activiteiten:
SWZ beschikt over diverse activiteitencentra en (kleinschalige) woonvormen. SWZ biedt begeleid wonen, thuisondersteuning, arbeidsondersteuning, onderzoek en behandeling.


Contactpersonen:
Instroomcoördinator
E-mail: info@swzzorg.nl
Telefoonnummer: 0499-471 241
Zorgbemiddelaar SWZ
E-mail: client@swzzorg.nl
Telefoonnummer: 088-7998222