HomeStichting SWZ › Woonvorm Zonhove
Zoom:

Woonvorm Zonhove

Doel:

Woonvorm Zonhove bestaat uit 14 kleine twee-onder-een kap huizen op een beschermd en rolstoelvriendelijk terrein in Son en Breugel, nabij winkels en andere voorzieningen. In totaal wonen hier ongeveer 170 mensen met een beperking.
Elke woning biedt plaats aan 5 tot 8 personen. Cliënten hebben een eigen kamer en kunnen gebruik maken van 7 x 24 uur zorg, ondersteuning en begeleiding. Er worden regelmatig samen activiteiten ondernomen in gemeenschappelijke ruimten.


Werkwijze:

De woonvorm biedt plaats aan volwassenen en kinderen/jongeren met een lichamelijke of meervoudige beperking of niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Op het terrein is van alles te doen, onder andere in DagActiviteitenCentrum (DAC) en D’n Tref. Het is ook mogelijk deel te nemen aan een eigen zangclub, scouting, computerclub etc.

De locatie Zonhove herbergt verder een kinderboerderij, restaurant en medische voorzieningen (arts, tandarts, behandelafdelingen). Kinderen met een meervoudige beperking kunnen de naastgelegen Emiliusschool bezoeken. Deze school heeft een zwembad waarvan de bewoners van Zonhove gebruik kunnen maken.Contactpersoon:
Naam: Zorgbemiddelaar SWZ
Telefoonnummer: 088-7998222
E-mail: client@swzzorg.nl


Locatie (-s) waar u terecht kunt:

Woonvorm Zonhove
Bezoekadres: Nieuwstraat 70
Postadres: Nieuwstraat 70, 5691 AG Son
E-mail: info@swzzorg.nl

Route / kaart
Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 18 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- jongeren
Gegevens ingevoerd: 18-9-2009 20:46:31
Laatste wijziging: 12-9-2017 08:52:58

Aangeboden door:

Stichting SWZ


Bezoekadres: Nieuwstraat 70 Son
Postadres: Nieuwstraat 70, 5691 AG Son
Telefoonnummer: 0499-471241
Faxnummer: 0499-460027
E-mail: info@swzzorg.nl
Website: www.swzzorg.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Zorginstellingen


Doelstelling of kernactiviteit:
Stichting SWZ ondersteunt mensen met een lichamelijke of meervoudige beperking en mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH) in alle fasen van hun leven. Met als streven dat onze cliënten zoveel mogelijk op eigen kracht mee kunnen doen in de maatschappij. De vraag van de cliënt en zijn mogelijkheden zijn hierbij leidend. Niet het beste ervan maken, maar het beste eruit halen! SWZ doet dit op basis van gelijkwaardigheid, met deskundige en betrokken medewerkers. Stichting SWZ is actief in Noordoost- en Zuidoost-Brabant. Wij beschikken over diverse activiteitencentra en (kleinschalige) woonvormen en bieden begeleid wonen, thuisondersteuning, arbeidsondersteuning, onderzoek en behandeling. We werken daarbij nauw samen met de cliënt, zijn naasten, huisartsen, ziekenhuizen, het speciaal onderwijs, revalidatiecentra en diverse re-integratiebureaus.


Belangrijkste doelgroepen:
Mensen met een lichamelijke of meervoudige beperking en mensen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH) in alle fasen van hun leven.


Soorten diensten of activiteiten:
SWZ beschikt over diverse activiteitencentra en (kleinschalige) woonvormen. SWZ biedt begeleid wonen, thuisondersteuning, arbeidsondersteuning, onderzoek en behandeling.


Contactpersonen:
Instroomcoördinator
E-mail: info@swzzorg.nl
Telefoonnummer: 0499-471 241
Zorgbemiddelaar SWZ
E-mail: client@swzzorg.nl
Telefoonnummer: 088-7998222