HomeSumma college › Studiekeuzepagina van ROC Eindhovenen
Zoom:

Studiekeuzepagina van ROC Eindhovenen

Doel:

Het kiezen van een studie is voor sommige mensen heel eenvoudig. Anderen hebben wat hulp nodig om de juiste keuze te maken. Deze pagina die samenwerkt met www.icares.com helpt je om de opleiding te vinden die het beste bij je past. Je kunt kiezen uit vier zoekingangen die je helpen bij het maken van de perfecte studiekeuze. Hieronder staat kort uitgelegd welke zoekingangen er zijn, zodat je makkelijk de opleiding kunt vinden die je zoekt.

Meer informatie:


Werkwijze:

Snel zoeken:

Deze ingang is geschikt voor wie meer informatie zoekt over een specifieke opleiding. Met zes zoekfilters kan snel en accuraat een opleiding worden gevonden, zowel nationaal als internationaal.

Sectoraal zoeken:

Als je al weet in welke richting of sector je wilt zoeken, maar nog niet exact weet welke opleiding daarbij past, dan kun je gebruik maken van de ingang Sectoraal zoeken. Na het kiezen van de sector worden de opleidingen op alfabetische wijze getoond. Als je nog niet weet welke sector je het meest aanspreekt, kun je eerst de sectortest doen.

Slim zoeken:

Door het aanvinken van een aantal interessegebieden die jou aanspreken, krijg je een gefilterd overzicht van het nationale en internationale opleidingsaanbod.

Studiekeuzetest:

Als je nog geen idee hebt wat je wilt gaan doen, dan is dit het moment om de studiekeuzetest in te vullen. Het maken van de test kost je ongeveer 5 tot 10 minuten. Het resultaat is een compleet opleidingsoverzicht dat aansluit op je interesses. Vraag jezelf af wat de opleidingen over je zeggen, en bedenk wat je ermee wilt.

Klik op de knop hiernaast "Meer informatie"Contactpersoon:
Naam: Infopunt
Telefoonnummer: 040 269 44 44
E-mail: info@summacollege.nl


Doelgroep


- Voor iedereen - van 14 tot 25 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- jongeren
- vroegtijdige schoolverlaters
- allochtonen, nieuwkomers en vluchtelingen
Gegevens ingevoerd: 23-9-2009 16:01:59

Aangeboden door:

Summa college


Website: www.summacollege.nl


Organisatie Type
Onderwijs en educatie


Doelstelling of kernactiviteit:
Summa College heeft de maatschappelijke opdracht om studenten op te leiden en te kwalificeren. Het begeleiden van de cursist naar optimale participatie in de maatschappij met het accent op (één van) de volgende aspecten:· re-integratie· sociale activering· arbeidsactivering· inburgering


Soorten diensten of activiteiten:
MBO opleidingen - Leerwegen: bol en bbl