HomeTactus Verslavingszorg › Zelfhulpgroepen en herstelaanbod

Zelfhulpgroepen en herstelaanbod

Doel:

Ons doel is de rehabilitatie en integratie van mensen met een verslavingsprobleem in hun familie, beroep en de maatschappij.
Een ander doel van Intact is het brede publiek bewust te maken van de gevaren van middelengebruik, tegengaan van stigmatisering van de mensen die geraakt zijn door verslaving.


Meer informatie:
 


Werkwijze:

Intact Herstel en Zelfhulp biedt ondersteuning aan mensen die door hun verslaving in de problemen zijn gekomen en/of aan hun omgeving/ naasten. Door zelfhulpgroepen, lotgenotenondersteuning, herstelcursussen en de nauwe samenwerking met Tactus Verslavingszorg wordt een uniek gemeenschappelijk hulpsysteem aangeboden. Onze zelfhulpgroepen, vrijwillige zelfhulpverleners en ervaringsdeskundigen dienen ook als aanspreekpunt voor verslaafden en hun omgeving/naasten. Voor of tijdens een ambulante- of klinische behandeling kan Intact, voor wie dat wil, begeleidend actief worden. Wij kunnen je informeren over herstel mogelijkheden en motiveren je door onze eigen ervaringen met duurzame onthouding om een weg naar een middelenvrij leven en herstel te vinden.

Intact is 24/7 bereikbaar op 088 382 28 80Doelgroep


- Voor iedereen

Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- verslaafden


Specifieke doelgroep
mensen in herstel van een verslavingsprobleem en hun omgeving/naasten
Gegevens ingevoerd: 2-4-2013 16:57:44
Laatste wijziging: 14-2-2017 17:32:19

Aangeboden door:

Tactus Verslavingszorg


Bezoekadres: Keulenstraat 3 Deventer
Postadres: Postbus 154, 7400 AD Deventer
Telefoonnummer: 088 382 28 87
Faxnummer: 0570 50 01 15
E-mail: communicatie@tactus.nl
Website: www.tactus.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Zorginstellingen


Doelstelling of kernactiviteit:
Tactus Verslavingszorg is specialist op het terrein van de verslavingszorg. Tactus Verslavingszorg is ISO 9001 HKZ gecertificeerd.


Soorten diensten of activiteiten:
We bieden hulp aan mensen die in de problemen komen door alcohol, drugs, medicijnen, gamen, gokken of eten. Daarnaast geven wij voorlichting en advies over middelen en omgaan met gebruik.

Een compleet overzicht van onze locaties is te vinden op www.tactus.nl