HomeTactus Verslavingszorg › Zelfhulpgroepen en herstelaanbod
Zoom:

Zelfhulpgroepen en herstelaanbod

Doel:

Ons doel is de rehabilitatie en integratie van mensen met een verslavingsprobleem in hun familie, beroep en de maatschappij.
Een ander doel van Intact is het brede publiek bewust te maken van de gevaren van middelengebruik, tegengaan van stigmatisering van de mensen die geraakt zijn door verslaving.


Meer informatie:
 


Werkwijze:

Intact Herstel en Zelfhulp biedt ondersteuning aan mensen die door hun verslaving in de problemen zijn gekomen en/of aan hun omgeving/ naasten. Door zelfhulpgroepen, lotgenotenondersteuning, herstelcursussen en de nauwe samenwerking met Tactus Verslavingszorg wordt een uniek gemeenschappelijk hulpsysteem aangeboden. Onze zelfhulpgroepen, vrijwillige zelfhulpverleners en ervaringsdeskundigen dienen ook als aanspreekpunt voor verslaafden en hun omgeving/naasten. Voor of tijdens een ambulante- of klinische behandeling kan Intact, voor wie dat wil, begeleidend actief worden. Wij kunnen je informeren over herstel mogelijkheden en motiveren je door onze eigen ervaringen met duurzame onthouding om een weg naar een middelenvrij leven en herstel te vinden.

Intact is 24/7 bereikbaar op 088 382 28 80Doelgroep


- Voor iedereen

Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- verslaafden


Specifieke doelgroep
mensen in herstel van een verslavingsprobleem en hun omgeving/naasten
Gegevens ingevoerd: 2-4-2013 16:57:44
Laatste wijziging: 25-6-2019 11:04:31

Aangeboden door:

Logo

Tactus Verslavingszorg


Bezoekadres: Keulenstraat 3 Deventer
Postadres: Postbus 154, 7400 AD Deventer
Telefoonnummer: 088 382 28 87
Faxnummer: 0570 50 01 15
E-mail: communicatie@tactus.nl
Website: www.tactus.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Zorginstellingen


Doelstelling of kernactiviteit:
De zorg van Tactus focust zich op de kracht en mogelijkheden van mensen. Dat betekent niet dat iemand het volledig zelf moet uitzoeken. Wij zijn er om te helpen. We helpen de cliënt maar ook naasten en professionals. Omdat het ons samen wel lukt!


Soorten diensten of activiteiten:
We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere afzonderlijke cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp.

Een compleet overzicht van onze locaties is te vinden op www.tactus.nl