HomeViVa! Zorggroep › ViVa! Maaltijden & Boodschappenservice
Zoom:

ViVa! Maaltijden & Boodschappenservice

Doel:

In een handomdraai een lekkere en gezonde maaltijd op tafel? Ook als u geen zin heeft om deze te maken of als dit niet meer lukt? Dan is de ViVa! Maaltijden & Boodschappenservice iets voor u.

Meer informatie:


Werkwijze:

Onze vrijwilligers bezorgen koelverse maaltijden of diepvriesmaaltijden bij u thuis. Er is een ruime keuze, van Hollandse pot tot iets exotischer. En ook uw dagelijkse boodschappen kunt u bij ons bestellen. Wel zo makkelijk!

De maaltijden zijn speciaal voor u bereid en er is keuze uit een groot assortiment van koelverse en diepvries maaltijden. Er is veel variatie en u proeft uitsluitend de beste en meest verse ingrediënten. Uw keuze bestaat uit Hollandse gerechten, internationale specialiteiten, vegetarisch eten, soepen of desserts … er is van alles mogelijk! Mals vlees en heerlijke vis, extra jus, een toetje of rijke soepen met korting bestellen? Leden van ViVa! Ledenservice betalen ook nog eens

minder voor een maaltijd. U kunt wekelijks kiezen uit het uitgebreide assortiment op de bestellijst van de betreffende week. En zit uw keuze er een keer niet bij? Dan bestelt u een andere maaltijd uit de lijst!

Vrijwilligers bezorgen wekelijks lekkere, eenvoudig te bereiden maaltijden voor in de magnetron of oven, indien gewenst tot aan het aanrecht. Vanaf drie maaltijden tot voor alle dagen van de week! Ook uw dieetwensen, zoals zoutarm of glutenvrij zijn bij ons in vertrouwde handen. En het is voor u mogelijk om eenvoudig via een bestelformulier uw boodschappen bij ons te bestellen. Wilt u eens een weekje overslaan? Dan is dat geen probleem.

Onze vrijwilligers bezorgen in Midden- en Zuid-Kennemerland.Doelgroep


- Voor iedereenGegevens ingevoerd: 9-5-2017 14:55:38

Aangeboden door:

ViVa! Zorggroep


Bezoekadres: Maltezerplein 29, 1961 JC Heemskerk
Bezoekadres: Parlevinkerstraat 23, 1951 AR Velsen-Noord
Postadres: Postbus 95, 1960 AB Heemskerk
Telefoonnummer: 088 - 995 80 00
E-mail: info@vivazorggroep.nl
Website: www.vivazorggroep.nl

Route / kaart:


Route / kaart:Organisatie Type
Zorginstellingen


Doelstelling of kernactiviteit:
Wij zijn ViVa! Zorggroep. Wij staan voor u klaar op het moment dat u ons nodig hebt. Omdat uw situatie vraagt om medische aandacht, mantelzorgondersteuning, huishoudelijke hulp of tijdelijke opname.


Belangrijkste doelgroepen:
Het maakt het niet uit of u jong of oud bent, gezond of ziek, rijk of arm of dat u kort of lang in onze regio woont.


Soorten diensten of activiteiten:
Wij bieden u 7 x 24 uurs dienstverlening. Bij u thuis of in onze woon-zorgcomplexen. Onze hulp is er altijd op gericht u zoveel mogelijk te laten leven zoals u dat wilt.


Contactpersonen:
Verpleeg- en verzorgingshuizen
E-mail: info@vivazorggroep.nl
Telefoonnummer: 088 - 995 86 40
Thuiszorg
E-mail: info@vivazorggroep.nl
Telefoonnummer: 088 - 995 86 42
ViVa! Ledenservice
E-mail: info@vivazorggroep.nl
Telefoonnummer: 088 - 995 88 22