HomeVolwassenenfonds Sport & Cultuur › Sport en cultuur fonds voor volwassenen
Zoom:

Sport en cultuur fonds voor volwassenen

Doel:

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat volwassenen die leven rond het bestaansminimum lid kunnen worden van een sportvereniging of culturele instelling, of voor een bedrag deel kunnen nemen aan (commerciële) sport en culturele activiteiten.Meer informatie:


Werkwijze:

Het Volwassenenfonds vergoedt tot een maximaal bedrag van € 250,- per jaar voor sport of € 400,- per jaar voor cultuur.

1. Een aanvraag wordt gedaan via een digitaal aanmeldingsformulier. Dit doet een intermediair die actief is in de betreffende gemeente. Check www.volwassenenfonds.nl/deelnemers voor intermediairs.

2. Alleen erkende intermediairs mogen een aanvraag indienen.

3. De volwassene kan zelf alvast de deelnemerskaart invullen en meenemen naar het gesprek met de intermediair. Zo kan een aanvraag extra snel gedaan worden.

4. Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur keert uit voor volwassenen die leven rond het bestaansminimum en waar niet genoeg geld is om deel te nemen aan sport of een culturele hobby. Keert niet uit aan de persoon, maar aan de organisatie.

5. De volwassene woont in de gemeente Vught (dorpen Cromvoirt, Helvoirt, Vught)

6. De volwassene is 18 jaar of ouder. Voor aanvragen voor kinderen jonger dan 18 jaar verwijzen we naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur.Locatie (-s) waar u terecht kunt:

Volwassenenfonds Sport & Cultuur Noord-Brabant
Postadres: -, Den Bosch
Telnr.: 06 41 33 85 63
E-mail: brabant@volwassenenfonds.nl


Doelgroep


- vanaf 18 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- inkomen max 130% bijstandsnorm
Gegevens ingevoerd: 30-9-2022 20:29:39

Volwassenenfonds Sport & Cultuur

Postadres:
Witboom 1
4131 PL Vianen

E-mailadres: info@volwassenenfonds.nl.

Website: www.volwassenenfonds.nl


Doelstelling of kernactiviteit:

Meer dan 1 miljoen mensen in Nederland heeft geen geld voor sport of een culturele hobby. Om hen te ondersteunen is het Volwassenenfonds Sport & Cultuur in het leven geroepen.

Belangrijkste doelgroepen:
Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat volwassenen die leven rond het bestaansminimum lid kunnen worden van een sportvereniging of culturele instelling, of voor een bedrag deel kunnen nemen aan (commerciële) sport en culturele activiteiten.