Logo digitale-sociale-kaart.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo voorzieningen.nl
HomeWoonzorgnet › Beschermd wonen bij Woonzorgnet
Zoom:

Beschermd wonen bij Woonzorgnet

Doel

Samen met jou onderzoeken welke hulp je nodig hebt.

Toelichting

Soms lukt het niet meer om zelfstandig thuis te wonen. Beschermd wonen kan dan een uitkomst zijn. In een veilige, beschermde omgeving leer je jouw talenten te ontdekken en werk je in eigen tempo aan herstel. Je woont samen met andere mensen op een Woonzorgnet-locatie, waar je een zelfstandige woonruimte hebt.

Jezelf zijn

Jij hebt jouw eigen verhaal en de daarbij behorende ondersteuningsvragen. Daaromheen creëren we samen een zo prettig mogelijke en uitnodigende leef/woonsituatie. Bij Woonzorgnet sta jij écht centraal en krijg je de aandacht en ondersteuning die je nodig hebt. Deelnemen aan de maatschappij, je talenten ontdekken, contacten onderhouden, een zinvolle dagbesteding. Op jouw manier, in je eigen tempo werk je aan herstel, aan de toekomst. Positief en hoopvol. Dat is waar wij voor staan en samen met jou voor willen gaan.

Persoonlijke en volwaardige woonruimte

Herstel begint met een persoonlijke en volwaardige woonruimte die je naar eigen smaak in kunt richten. Een eigen plek in een veilige en beschermde omgeving waar je zelf keuzes maakt en zeggenschap hebt. De locaties van Woonzorgnet verschillen allemaal van karakter, ligging en sfeer. Zo bieden we iedereen een plek bieden om zich thuis te kunnen voelen.

Meer informatieContactpersoon

Naam: Zorgbemiddeling
Telefoonnummer: 0317-398 800
E-mail: info@woonzorgnet.nl


Doelgroep

  • vanaf 18 jaar


Laatste wijziging: 8-12-2022 15:35:41

Woonzorgnet

Bezoekadres:
Nieuwe Keijenbergseweg 171
Renkum

Postadres:
Postbus 25
6870 AA Renkum

Telefoonnummer: 0317-398 800

E-mailadres: info@woonzorgnet.nl

Website: www.woonzorgnet.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Woonzorgnet is een kleinschalige, innovatieve zorgonderneming. Wij begeleiden mensen met een GGZ indicatie bij wonen, werken en zinvolle dagbesteding.

Belangrijkste doelgroepen:
Woonzorgnet biedt begeleiding en ondersteuning aan mensen met autisme, Ernstige Psychiatrische Aandoeningen (EPA) of psychiatrische- én verslavingsproblemen.