HomeAccolade Zorg › Thuiszorg
Zoom:

Thuiszorg

Doel:

U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Daarom is er thuiszorg van Accolade, zodat u kunt blijven wonen in uw vertrouwde omgeving met de ondersteuning die daarvoor nodig is.


Werkwijze:

Ons thuiszorgteam staat voor u klaar. Woont u in de nabijheid van de een van onze locaties dan biedt Accolade u zorg op maat in uw eigen huis. Ondersteuning bij persoonlijke verzorging, verpleging en andere vormen van hulp en begeleiding. Misschien helpt uw familie daar al bij. Maar als het gaat om aanvullende professionele hulp, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden zorg vanuit onze christelijke identiteit. Dat ziet u terug in de betrokkenheid van onze medewerkers. Onze zorg is warm, gedegen en betrouwbaar. Samen kijken we wat uw wensen en behoeften zijn en welke zorg en ondersteuning het beste bij u past. Of u nu zorg voor korte of lange tijd nodig heeft, acuut of pas op termijn, bij Accolade kunt u de zorg uit handen geven.

Thuiszorgvormen

* Persoonlijke verzorging

* Verpleging

* Huishoudelijke hulpContactpersoon:
Naam: Contact Accolade
Telefoonnummer: 030-6973400
E-mail: info@accoladezorg.nl


Doelgroep


- Voor iedereen

Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- ouderen
Gegevens ingevoerd: 6-9-2016 14:03:34
Laatste wijziging: 6-12-2016 15:27:12

Aangeboden door:

Accolade Zorg


Bezoekadres: Dennenweg 2 Bosch en Duin
Postadres: Dennenweg 2, 3735 MR Bosch en Duin
Telefoonnummer: 030-6973400
E-mail: info@accoladezorg.nl
Website: www.accoladezorg.nl/

Route / kaart:Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
Een vertrouwde woonomgeving is belangrijk. Daarom ondersteunen we mensen zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dat doen we in de regio’s Amersfoort, Assen, Zeist en De Bilt.


Soorten diensten of activiteiten:
Gaat zelfstandig wonen niet meer, dan zorgt Accolade voor een thuis. U krijgt een eigen kamer of appartement. Een plekje als thuis. De zorg is persoonlijk en sluit zo veel mogelijk aan bij wat u gewend bent.

En, net als thuis, zijn er bij Accolade allerlei activiteiten waar mensen actief bezig kunnen zijn, plezier maken en elkaar ontmoeten. Familie en vrienden zijn van harte welkom, ook om te blijven logeren.


Contactpersonen:
Contact Accolade
E-mail: info@accoladezorg.nl
Telefoonnummer: 030-6973400
Anita Mensink Accountmanager
E-mail: zorgconsulent@accoladezorg.nl
Telefoonnummer: 030-6973400