HomeAliantus › Aliantus Oud Seyst
Zoom:

Aliantus Oud Seyst

Doel:

Aliantus Oud Seyst staat voor zorgeloos en comfortabel wonen in een kleinschalig gebouw in hartje Zeist.
Aliantus Oud Seyst huisvest onder één dak twee woonvormen: 20 ruime twee- en driekamer appartementen voor bewoners met een fysieke zorgvraag en 18 studio’s voor bewoners met klachten van dementie.


Werkwijze:

Aliantus Oud Seyst aan de Maurikstraat 49 is gebouwd op een mooie, historische locatie in het hart van Zeist. Met een grote, vrije tuin die uitzicht biedt op de Oude Kerk van Zeist. Direct naast het gemeentehuis, vlakbij het winkelgebied, theater en bioscoop Figi, Slot Zeist en diverse goede restaurants. Zo biedt Aliantus Zeist het beste van twee werelden: rustig en beschut wonen aan het park, maar toch midden in het centrum.

Aliantus Oud Seyst staat voor zorgeloos en comfortabel wonen in een kleinschalig gebouw in hartje Zeist. Midden in de maatschappij met alle faciliteiten om de hoek. Het is zorgeloos wonen omdat servicediensten zoals wassen en strijken, schoonmaken en maaltijden uit eigen keuken zijn inbegrepen. Bij Aliantus is bovendien 24 uur per dag toegewijde zorg en persoonlijke aandacht beschikbaar.

Aliantus biedt zo een eigentijds alternatief voor het traditionele verzorgings- of verpleeghuis. Hier krijgt de bewoner service, zorg en ondersteuning naar behoefte. Op een manier die past. Zodat de bewoner zelf de regie heeft. Aliantus staat voor zorgeloos wonen, met alle comfort. U huurt een studio in Aliantus Oud Seyst vanaf € 3.750,- per maand inclusief servicekosten en een appartement vanaf € 4.850,- per maand inclusief servicekosten.Doelgroep


- Voor iedereen

Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- ouderen
Gegevens ingevoerd: 5-12-2017 15:56:18
Laatste wijziging: 27-5-2020 10:05:06

Aangeboden door:

Aliantus


Bezoekadres: Maurikstraat 49 Zeist
Postadres: Maurikstraat 49, 3701 HC Zeist
Telefoonnummer: 030 204 11 11
E-mail: heidireijerkerk@aliantus.nl
Website: www.aliantus.nl/

Route / kaart:Organisatie Type
Vervoer en wonen


Doelstelling of kernactiviteit:
Aliantus Oud Seyst staat voor zorgeloos en comfortabel wonen in een kleinschalig gebouw in hartje Zeist.


Soorten diensten of activiteiten:
Aliantus biedt zo een eigentijds alternatief voor het traditionele verzorgings- of verpleeghuis. Hier krijgt de bewoner service, zorg en ondersteuning naar behoefte.


Contactpersoon:
Joze Janssen
E-mail: jozejanssen@aliantus.nl
Telefoonnummer: 06 46 39 36 32