HomeBijeen Heusden › Cursussen en activiteiten voor mantelzorgers
Zoom:

Cursussen en activiteiten voor mantelzorgers

Doel:

Omdat we weten dat het soms moeilijk is om die balans te bewaren, bieden we enkele cursussen voor mantelzorgers.

Meer informatie:
 


Werkwijze:

Als mantelzorger zorgt u intensief voor een naaste die een ziekte of een beperking heeft. Uw kind, uw vader of moeder, een ander familielid, een buurvrouw of goede vriend. Het is van belang dat u zelf ook gezond en 'in balans' blijft. Omdat we weten dat het soms moeilijk is om die balans te bewaren, bieden we enkele cursussen voor mantelzorgers.

In de cursussen krijgt u inzicht en staat u stil bij uw eigen situatie. Ook leert u waar nodig veranderingen aan te brengen. U volgt de cursus samen met andere mantelzorgers en heeft dus contact met lotgenoten. Het is één van de dingen die cursisten als pluspunt aangeven. Of u nu voor een ouder of voor een buurman zorgt: er zijn altijd overeenkomsten.

Samen met andere mantelzorgers leert u uw eigen grenzen herkennen en hoe u die kunt aangeven. U leert kijken naar de mogelijkheden en u leert om hulp te vragen, wanneer en hoe u dit wilt samen met de zorgvrager.Doelgroep


- voor alle leeftijdenGegevens ingevoerd: 4-11-2022 08:50:16

Bijeen Heusden

Bezoekadres:
Raadhuisplein 16
5151 JH Drunen

Postadres:
Postbus 2
5250 AA Vlijmen

Telefoonnummer: 073-782 0178

E-mailadres: info@bijeenheusden.nl

Website: www.bijeenheusden.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Bijeen is het netwerk van partijen, dat in de gemeente Heusden actief is op het terrein van zorg, jeugd, werk en welzijn. Samen zorgen zij ervoor dat iedereen de zorg en ondersteuning krijgt, die nodig is.