Logo digitale-sociale-kaart.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo voorzieningen.nl
HomeCare for Weight › Bewegen en Leefstijl
Zoom:

Bewegen en Leefstijl

Doel

Voor de Gemeente Hoogeveen verzorg ik sinds 2013 het traject Bewegen en Leefstijl. Kandidaten met een bijstandsuitkering kunnen deelnemen aan dit traject.

Toelichting

Gewoon doen! Gezond leven, gezond eten, gezond bewegen, kortom: een gezonde leefstijl. We weten allemaal dat het belangrijk is, maar het is niet altijd gemakkelijk om dit ook zelf voor elkaar te krijgen. Met een beperkt budget is het helemaal vaak lastig om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Ik help de deelnemer met dit traject om op een plezierige manier aan de conditie te werken en een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Om alle deelnemers goed te leren kennen wordt met elke kandidaat een individuele intake gehouden. Er wordt een groep samengesteld van 5 deelnemers. Dat groepje gaat wekelijks 1 uur wandelen. Tijdens het wandelen spreek ik met iedere deelnemer apart over hoe de afgelopen week is verlopen en tegen welke knelpunten hij of zij aanloopt. De basisprincipes van een gezonde levensstijl worden benadrukt door middel van workshops. De workshop Gezonde Voeding en de Supermarktworkshop.

Meer informatieContactpersoon

Naam: Natasja de Weerd
Telefoonnummer: 06-47898700
E-mail: careforweightnatasja@hotmail.com


Doelgroep

  • Kandidaten met een bijstandsuitkering
  • van 16 tot en met 67 jaar


Laatste wijziging: 23-11-2023 19:29:06

Care for Weight

Bezoekadres:
Meppelerweg 4
Zuidwolde

Postadres:
Meppelerweg 4
7921 VP Zuidwolde

Telefoonnummer: 06-47898700

E-mailadres: careforweightnatasja@hotmail.com

Website: www.careforweight.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
In combinatie met mijn achtergrond als Bewegingswetenschapper en Gewichtsconsulent coach ik volwassenen naar een nieuwe levensstijl met als doel gewichtsbeheersing en een gezondere toekomst.

Belangrijkste doelgroepen:
Burgers en bedrijven