HomeConnecting Hands › Ambulante Begeleiding
Zoom:

Ambulante Begeleiding

Doel:

Ambulante begeleiding bij kinderen, jongeren en volwassenen.


Werkwijze:

* Ambulante begeleiding bij kinderen

Kinderen kunnen soms extra begeleiding nodig hebben bij het aanleren van dagelijkse dingen en het invullen van hun dag. Zo kan het zijn dat uw kind het moeilijk vindt om zichzelf te vermaken en daardoor een groot beroep op u doet. De begeleider die bij u thuis komt kan u hierin ondersteunen door activiteiten te ondernemen met uw kind waardoor u ontlast wordt. Misschien dat uw kind wat extra begeleiding nodig heeft bij dagelijks terugkerende dingen zoals eten, zelfverzorging en omgaan met anderen. De begeleider kan uw kind hierin dingen aanleren en door middel van oefenen resultaat behalen waar uw kind en ook u als ouder baat bij hebben.

* Ambulante begeleiding bij jongeren en volwassenen

Deze begeleiding richt zich op het vergroten van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van de jongere of volwassene. De hulpverlener komt bij u thuis om, samen met u, de problemen die u ervaart aan te pakken. Het kan zijn dat u problemen hebt met het structureren van uw dag of dat u moeite hebt om zelfstandig uw huishouding te runnen. De begeleider kan u hierin ondersteunen door middel van gesprekken en samen met u praktisch aan de slag te gaan.Locatie (-s) waar u terecht kunt:

Connecting Hands Leeuwarden
Bezoekadres: Schrans 44
Postadres: Schrans 44, 8932 NE Leeuwarden
Telnr.: 058-216 74 19
E-mail: info@connectinghands.nl
Webs.: www.connectinghands.nl

Route / kaart
Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 18 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- kinderen
- jongeren
- volwassenen
- mensen met psychosociale problemen
Gegevens ingevoerd: 4-4-2012 11:07:53
Laatste wijziging: 21-10-2021 11:06:43

Aangeboden door:

Logo

Connecting Hands


Bezoekadres: Schrans 44 Leeuwarden
Postadres: Schrans 44, 8932 NE Leeuwarden
Telefoonnummer: 058 216 74 19
Faxnummer: 058-216 37 49
E-mail: info@connectinghands.nl
Website: www.connectinghands.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Zorginstellingen


Doelstelling of kernactiviteit:
Connecting Hands is een door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, toegelaten zorginstelling voor de volgende AWBZ functies: persoonlijke verzorging, ondersteunende begeleiding, activerende begeleiding en behandeling.


Belangrijkste doelgroepen:
Wij richten ons in het bijzonder op kinderen en jong volwassenen die een beperking ervaren op lichamelijk, verstandelijk, zintuiglijk, sociaal en/of psychisch gebied. Maar wij houden niet van hokjes, daarom bent u welkom met al uw hulpvragen.


Soorten diensten of activiteiten:
Hulp nodig? Kom binnen, wij luisteren.

Ziet u door de bomen het bos niet meer, in het overweldigende zorgaanbod? Wilt u gewoon hulp, zonder eerst kostbare tijd te verspillen aan de zoektocht naar het juiste adres?
Stap dan eens binnen bij Connecting Hands. Wij schudden u de hand en maken tijd voor een gesprek van mens tot mens. U vertelt, wij luisteren. Want zo begint passende zorg.

Wij verbinden ons met uw persoonlijke verhaal. Want of het nu om uzelf, uw kind of uw partner gaat, elk mens is uniek. Daarom plakken wij geen labels, maar vragen wij u om te vertellen wat er speelt en brengen dat in kaart. Samen kijken we waar het beter kan in uw leven en welke zorg en ondersteuning daarbij welkom zijn.

Het mooie van Connecting Hands is dat wij u zelf kunnen helpen, maar ook verbinding hebben met gespecialiseerde partners. Zo kunnen we altijd maatwerk leveren. En als een oplossing niet meteen voorhanden is, dan zoeken we net zo lang tot u de hulp krijgt die nodig is. Want wij staan naast u. Daarom regelen wij alles, van aanvragen, zorg en begeleiding tot en met praktische zaken als verzekeringen of vervoer.