Logo digitale-sociale-kaart.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo voorzieningen.nl
HomeContourdeTwern Boxtel › Financieel Café, Boxtel
Zoom:

Financieel Café, Boxtel

Doel

Stijgende energieprijzen, dure boodschappen of een wisselend inkomen. Het zijn zaken waar we allemaal mee te maken kunnen krijgen. In deze bijzondere tijden krijgen helaas ook steeds meer inwoners uit de gemeente Boxtel te maken met financiële zorgen.

Toelichting

In het Financieel Café kunnen inwoners terecht met vragen over administratie, formulieren of geldzaken. Een team van professionals en vrijwilligers staat er klaar om gratis hulp, advies en tips te geven. In het financieel café staan geregeld thema’s centraal.

Je kunt tijdens het Financieel Café binnenlopen voor hulp bij het aanvragen van bijvoorbeeld de energietoeslag. Maar ook voor informatie en advies over regelingen, diensten en hulpmiddelen waar je gebruik van kunt maken. 

 

Meer informatieDoelgroep

  • voor alle leeftijden
Gegevens ingevoerd: 20-10-2023 10:02:31

ContourdeTwern Boxtel

Bezoekadres:
St.Ursula 12
Boxtel

Postadres:
St.Ursula 12
5281 HV Boxtel

Telefoonnummer: 0411-655899

E-mailadres: infoboxtel@contourdetwern.nl

Website: www.contourdetwern.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
ContourdeTwern staat voor een sociaal sterk Boxtel. Waar je het nooit alleen hoeft te doen.

Belangrijkste doelgroepen:
Om dit te bereiken sluiten wij nauw op bewoners aan. We zijn zoveel als mogelijk écht in de wijk aanwezig! Zodat we inwoners écht zien, weten wat er speelt én nodig is. Zo maken we, samen met bewoners, (vrijwilligers)organisaties, wijkraden, scholen, partners, de gemeente en gemeenschapshuizen, Boxtel sterker. Nooit alleen!