HomeEindhoven Doet › Eindhoven Doet
Zoom:

Eindhoven Doet

Doel:

Eindhoven Doet is een beweging voor inwoners en organisaties die zich vrijwillig inzetten voor de stad en voor elkaar. Het is leuk, zinvol én leerzaam iets voor anderen te doen. Eindhoven Doet inspireert je mee te doen en brengt je in contact met anderen. Samen werken we aan een stad waar je fijn kunt leven en waar iedereen mee kan doen.
Het werkt met jouw inzet!


Meer informatie:


Werkwijze:

Veel organisaties in Eindhoven zijn op zoek naar vrijwilligers. De vraag is veel groter dan het aanbod. Iedereen zoekt het schaap met de vijf poten. Die vind je helaas niet. Toch zijn er veel mensen die wel iets willen doen. Maar hoe bereik je ze? Er zijn in Eindhoven ook inwoners die nu nog niet meedoen. Bijvoorbeeld omdat ze niet goed weten wat ze kunnen of de taal niet voldoende spreken. Met wat hulp kunnen ze veel betekenen. Al deze mensen vormen samen meer dan voldoende aanbod. Eindhoven Doet brengt vraag en aanbod dichter bij elkaar.

Eindhoven Doet zit overal

Om veel mensen te bereiken, is Eindhoven Doet met inloopspreekuren op verschillende locaties in de stad te vinden. Of in ons mobiele kantoor dat we her en der in de stad opzetten. Kijk op de website waar je ons kunt vinden. Via de mail en telefoon zijn we natuurlijk altijd te bereiken en een afspraak is zo gemaakt.Contactpersoon:
Naam: Eindhoven Doet
Telefoonnummer: (040) 219 33 99
E-mail: info@eindhovendoet.nl


Locatie (-s) waar u terecht kunt:

Eindhoven Doet alles over vrijwilligerswerk
Bezoekadres: Beemdstraat 29
Postadres: Beemdstraat 29, 5653 MA Eindhoven
Telnr.: 040-219 33 99
E-mail: info@eindhovendoet.nl

Route / kaart
Doelgroep


- Voor iedereenGegevens ingevoerd: 19-11-2005 10:48:00
Laatste wijziging: 25-11-2019 10:20:00

Aangeboden door:

Eindhoven Doet


Bezoekadres: Beemdstraat 29 Eindhoven
Postadres: Beemdstraat 29, 5653 MA Eindhoven
E-mail: info@eindhovendoet.nl
Telefoonnummer: 040 - 219 33 99
Website: www.eindhovendoet.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Vrijwilligerswerk


Doelstelling of kernactiviteit:
Eindhoven Doet brengt mensen in beweging om zich in te zetten voor de stad en voor elkaar. Iedereen moet mee kunnen doen ook degenen die wat ondersteuning nodig hebben. Eindhoven Doet is er voor (potentiële) vrijwilligers en organisaties. De sociale basis in de stad vraagt om meer vrijwilligers. Met de vacaturebank van Eindhoven Doet kan iedereen zelf aan de slag. Lukt het niet dan ondersteunen we met persoonlijke bemiddeling. Door het organiseren van uiteenlopende evenementen inspireren we mensen om zich vrijwillig in te zetten De traditionele manier van werven werpt geen of onvoldoende vruchten meer af. Tegelijkertijd zijn er veel mensen die met wat extra ondersteuning prima mee kunnen doen. Hier gaat Eindhoven Doet wat aan doen, samen met verschillende organisaties in de stad.


Belangrijkste doelgroepen:
Eindhoven Doet is een beweging voor inwoners en organisaties die zich vrijwillig inzetten voor de stad en voor elkaar. Om veel mensen te bereiken, is Eindhoven Doet met inloopspreekuren op verschillende locaties in de stad te vinden. Kijk op de website waar je ons kunt vinden. Via de mail en telefoon zijn we natuurlijk altijd te bereiken en een afspraak is zo gemaakt. Kijk voor locaties en openingstijden op www.eindhovendoet.nl.


Soorten diensten of activiteiten:
Samen werken we aan een stad waar je fijn kunt leven en waar iedereen mee kan doen.


Contactpersoon:
Eindhoven Doet
E-mail: info@eindhovendoet.nl
Telefoonnummer: (040) 219 33 99