HomeEZRA-foundation › EZRA Kinderkleding
Zoom:

EZRA Kinderkleding

Doel:

EZRA Kinderkleding geeft nieuwe en herbruikbare kleding en schoenen aan gezinnen die het hard nodig hebben, maar het zelf even niet (meer) kunnen betalen.


Werkwijze:

Ontvangt u of uw client een laag inkomen? U komt dan mogelijk in aanmerking voor de naturaregeling van de gemeente Almelo. Daarmee kunt u een hele nieuwe garderobe krijgen bij EZRA én een makeover incl. gezichtsbehandeling en kappersbeurt.

Steeds meer mensen verkeren in financiële moeilijkheden. Als gevolg van bijvoorbeeld echtscheiding, ziekte, overlijden van de kostwinner, verslavingen, faillissement en-/of ontslag door de huidige crisis.

EZRA Kinderkleding is een onderdeel van stichting EZRA Foundation en kan Almelose gezinnen (en inmiddels ook veel gezinnen buiten Almelo) die in die moeilijkheden zijn geraakt voorzien van nieuwe en herbruikbare kinderkleding en -schoenen.

Dit doen wij in samenwerking met diverse instellingen in Almelo. Door deze samenwerkingen komt onze kleding op die plekken waar het écht nodig is.Doelgroep


- Voor iedereen - tot 14 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- kinderen
- bijstandsgerechtigden
Gegevens ingevoerd: 8-11-2013 11:41:29

Aangeboden door:

EZRA-foundation


Bezoekadres: Grotestraat 146 Almelo
Postadres: De Emoe 59, 7609 HK Almelo
Telefoonnummer: 06 46524371
E-mail: info@ezrafoundation.nl
Website: www.ezrafoundation.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
Bijna dagelijks zijn ze in het nieuws: mensen die in schrijnende situaties verkeren en het (financieel) niet meer zelf kunnen trekken. Steeds meer mensen beschikken niet over fatsoenlijke huisvesting, voldoende eten en kleding. Daarom ontstaan overal in het land diverse initiatieven om deze mensen te helpen. Ook in Almelo: sinds 2008 biedt EZRA Foundation praktische hulp aan mensen die het (even) 'minder' hebben. In Almelo, maar ook daarbuiten.


Belangrijkste doelgroepen:
Wij bieden niet alleen hulp aan mensen met een minimuminkomen: velen werken hard, maar vallen buiten de boot als het gaat om regelingen en toeslagen, omdat zij (net) boven het minimuminkomen vallen. Ook deze mensen kunnen nu een steuntje in de rug gebruiken.


Soorten diensten of activiteiten:
Wij bieden kledinghulp voor alle leeftijden, voor volwassenen en óók voor kinderen.