Logo digitale-sociale-kaart.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo voorzieningen.nl
HomeEZRA-foundation › EZRA Kinderkleding
Zoom:

EZRA Kinderkleding

Doel

EZRA Kinderkleding geeft nieuwe en herbruikbare kleding en schoenen aan gezinnen die het hard nodig hebben, maar het zelf even niet (meer) kunnen betalen.

Toelichting

Ontvangt u of uw client een laag inkomen? U komt dan mogelijk in aanmerking voor de naturaregeling van de gemeente Almelo. Daarmee kunt u een hele nieuwe garderobe krijgen bij EZRA én een makeover incl. gezichtsbehandeling en kappersbeurt.

Steeds meer mensen verkeren in financiële moeilijkheden. Als gevolg van bijvoorbeeld echtscheiding, ziekte, overlijden van de kostwinner, verslavingen, faillissement en-/of ontslag door de huidige crisis.

EZRA Kinderkleding is een onderdeel van stichting EZRA Foundation en kan Almelose gezinnen (en inmiddels ook veel gezinnen buiten Almelo) die in die moeilijkheden zijn geraakt voorzien van nieuwe en herbruikbare kinderkleding en -schoenen.

Dit doen wij in samenwerking met diverse instellingen in Almelo. Door deze samenwerkingen komt onze kleding op die plekken waar het écht nodig is.


Doelgroep

  • tot 14 jaar
Gegevens ingevoerd: 8-11-2013 11:41:29

EZRA-foundation

Bezoekadres:
Grotestraat 146
Almelo

Postadres:
Wintertuin 8
7609 ZV Almelo

Telefoonnummer: 06 46524371

E-mailadres: info@ezrafoundation.nl

Website: www.ezrafoundation.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Bijna dagelijks is het in het nieuws: mensen die in schrijnende situaties verkeren en het (financieel) niet meer zelf kunnen trekken. Steeds meer mensen beschikken niet over fatsoenlijke huisvesting, voldoende eten en kleding. Daarom ontstaan overal in het land diverse initiatieven om deze mensen te helpen. Ook in Almelo: sinds 2008 biedt EZRA Foundation praktische hulp aan mensen die het (even) 'minder' hebben. In Almelo, maar ook daarbuiten.

Belangrijkste doelgroepen:
Wij bieden kledinghulp voor alle leeftijden.