HomeGemeentelijke Kredietbank (GKB) › Geld lenen
Zoom:

Geld lenen

Doel:

Je kunt niet bij je eigen of een andere bank terecht om te lenen, bijvoorbeeld omdat je in het rood staat op je rekening of een slechte BKR-registratie hebt.

Meer informatie:
 


Werkwijze:

Maar toch zou je geld willen lenen voor bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine, spullen om je woning in te richten of iets anders wat voor jou erg belangrijk is.

Bij de GKB kun je wel terecht, wij kijken net iets anders naar je situatie. Zo hoeft leeftijd of een BKR registratie bij ons geen probleem te zijn voor een lening.

Bij ons kun je wel een lening aanvragen. Het bedrag wat je bij ons leent, is alleen het bedrag wat je echt nodig hebt en niet iets meer. Wij vinden het belangrijk dat ook jij toch de mogelijkheid krijgt om geld te kunnen lenen.Doelgroep


- vanaf 18 jaar
Gegevens ingevoerd: 26-3-2023 17:28:10

Gemeentelijke Kredietbank (GKB)

Bezoekadres:
Overcingellaan 15
Assen

Postadres:
Postbus 426
Assen

Telefoonnummer: 0592 366 099

E-mailadres: info@degkb.nl

Website: www.degkb.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
De GKB is een overheidsinstelling voor hulp bij schulden, preventie van schulden, inkomensbeheer, sociale kredietverlening en beschermingsbewind.

Belangrijkste doelgroepen:
De GKB is er voor iedereen die te maken krijgt met schulden of financiële vragen heeft.

>Soorten diensten of activiteiten:
Door het inzetten van schuldhulpverlening, inkomensbeheer, beschermingsbewind en kredietverlening helpen wij mensen op weg naar een financieel gezonde toekomst zonder stress om de financiën.