HomeHifive › Individuele begeleiding
Zoom:

Individuele begeleiding

Doel:

We gaan samen je kracht ontdekken en versterken. We stemmen de ondersteuning af op jouw wensen en de doelen die jij wilt halen in je leven.


Werkwijze:

Bij Hifive krijg je een persoonlijk begeleider. De begeleiders hebben ruime ervaring met psychosociale begeleiding en zijn HBO opgeleid. De begeleider komt iedere week bij jou thuis. Samen schrijven jullie doelen die jij wilt behalen op in een begeleidingsplan.

HiFive wordt ingezet door de Wmo of het CJG van jouw gemeente. Wanneer je begeleiding nodig bent dan kun je je aanmelden bij de WMO of het CJG. Een consulent of iemand van het sociale wijkteam zal een "keukentafelgesprek" met je inplannen en beoordelen of je in aanmerking komt voor individuele begeleiding. Wanneer de consulent akkoord geeft dan krijg je een beschikking van de gemeente per post verstuurd waarin de aantal uren staan beschreven. Deze uren mag je inzetten voor individuele begeleiding. HiFive maakt vervolgens een afspraak met jou en kijkt binnen het team welke begeleider het beste bij je past. Samen met die begeleider maak je een begeleidingsplan en kunnen jullie samen werken aan de doelen die jij graag wilt behalen.

Binnen gemeente Deventer, Zwolle, Apeldoorn, Epe, Hattem en Heerde werken we via Zorg in Natura. Dat betekent dat we een contract hebben met de WMO en het CJG. In andere gemeentes op de Veluwe werken via een PGB. Je kan dan denken aan plaatsen als: Elburg, Nunspeet, t'Harde, Harderwijk, Oldebroek.Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 16 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- mensen met psychosociale problemen
Gegevens ingevoerd: 28-3-2019 09:12:09
Laatste wijziging: 5-12-2022 19:27:47

Aangeboden door:

Logo

Hifive


Postadres: Gladiolenstraat 6, 8013 ZB Zwolle
Telefoonnummer: 038-2022672
Telefoonnummer: 0578-700242
E-mail: info@hifive.nl
Website: www.hifive.nl


Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
Hifive biedt gespecialiseerde begeleiding thuis bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven.


Belangrijkste doelgroepen:
Ben je de grip kwijt op je leven door psychische problemen? Kun jij de draad niet goed oppakken na een niet aangeboren hersenbeschadiging? Heb je een stoornis in het autistisch spectrum en wil je daarmee leren omgaan?


Soorten diensten of activiteiten:
We gaan samen ontdekken waar jij je gelukkiger door kan voelen. Samen gaan we je kracht ontdekken en versterken. We stemmen de begeleiding af op jouw wensen en de doelen die jij wilt halen in je leven.