Logo digitale-sociale-kaart.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo voorzieningen.nl
HomeIcare Verpleging en Verzorging › Palliatieve zorg
Zoom:

Palliatieve zorg

Doel

Als mensen zorg nodig hebben in de laatste levensfase, dan is deze zorg erop gericht om de patiënt en zijn naasten, een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te geven. Deze intensieve zorg thuis wordt gegeven door professionele medewerkers die daardoor ook de mantelzorger kunnen ontlasten.

Toelichting

Er is niet alleen aandacht voor de lichamelijke klachten waarmee patiënten te maken hebben. Er is ook aandacht voor de psychische, sociale en/of spirituele vragen die zich bij de patiënt en/of zijn naasten kunnen voordoen. Het verlichten van klachten is het hoofddoel van de zorgverlening en de kwaliteit van het leven staat centraal. Als het einde nadert mag u rekenen op de menselijke aandacht, liefde en warmte die onze medewerkers u willen bieden. Veel patiënten ervaren bijvoorbeeld hoe prettig een massage is, een voorbeeld van de zorg die wij in een aantal regio's kunnen geven.

Aanvraag en kosten

Wilt u meer weten, over wat Icare voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Via "waar kunt u ons vinden" rechts op deze pagina kunt u makkelijk contact leggen met het wijkteam bij u in de buurt. Voor verpleging heeft u vanaf 1 januari 2015 geen indicatie nodig. De kosten worden vergoed uit uw zorgverzekering en er geldt geen eigen risico voor.

Meer informatie
Contactpersoon

Naam: Icare Zorgcentrale
Telefoonnummer: 0900 88 33
E-mail: info@icare.nl


Doelgroep

  • vanaf 18 jaar


Laatste wijziging: 12-8-2020 16:20:14

Icare Verpleging en Verzorging

Postadres:
Postbus 900
7940 KE Meppel

Telefoonnummer: 0900 88 33 (€ 0,10 p/m)

E-mailadres: a.wosten@icare.nl

E-mailadres: info@icare.nl

Website: www.icare.nl


Doelstelling of kernactiviteit:
Het wijkteam van Icare ondersteunt bij diverse vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. De wijkverpleegkundige gaat graag met u in gesprek. Samen kijken jullie welke zorg of ondersteuning u nodig heeft.