HomeJeroen van der Meulen Woningaanpassingen › Advies (complexe) woningaanpassingen
Zoom:

Advies (complexe) woningaanpassingen

Doel

Het is zinvol om goed voorbereid te zijn, wanneer u vanwege beperkingen uw bestaande woning gaat verbouwen of een nieuwe woning gaat bouwen. Hierbij kan ik u ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes, ook als u het vervolgens laat uitvoeren door uw eigen aannemer.

Ik geef advies op het gebied van woningaanpassingen. Dit kan eenvoudig of juist erg complex zijn, omdat geen mens of woning gelijk zijn. Hierdoor dient rekening gehouden te worden met ergotherapeutische aspecten van de eindgebruiker (mogelijkheden en beperkingen, lichaamsmaten, prognose en diagnose) en bouwkundige aspecten van de woning (gebruikte bouwmaterialen en maatvoering van de beschikbare ruimten).

Toelichting

U heeft al uw wensen en vragen genoteerd, voordat ik bij u op huisbezoek kom. Tijdens het huisbezoek spreek ik de situatie met u door en voorzie u van gerichte informatie. Indien gewenst kan ik dit huisbezoek uitwerken in de vorm een verslag.

Ook tijdens de bouw kan ik u bijstaan, wanneer de aannemer aan het werk is.

Vervolgens kan ik een offerte voor u maken voor het leveren en aanbrengen van de benodigde voorzieningen. Het uitzoeken van voorzieningen is lastig wanneer u niet bekend bent op het gebied van woningaanpassingen.

Betaling geschied op basis van een uurloon.

Ook gemeenten kunnen me inhuren voor het geven van advies op het gebied van woningaanpassingen.


Contactpersoon

Naam: Jeroen van der Meulen
Telefoonnummer: 06-44108471
E-mail: info@jeroenvandermeulen.nl


Doelgroep

  • vanaf 40 jaar




Gegevens ingevoerd: 3-7-2014 11:39:54
Laatste wijziging: 13-2-2017 09:55:31

Jeroen van der Meulen Woningaanpassingen

Bezoekadres:
Schoof 35
Malden

Postadres:
Schoof 35
6581SE Malden

Telefoonnummer: 024-6792978

E-mailadres: info@jeroenvandermeulen.nl

Website: www.jeroenvandermeulen.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Onze dienst is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar oplossingen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, in de woning en in de buurt die men zo goed kent.