HomeJolanda s thuiszorg › Palliatieve zorg
Zoom:

Palliatieve zorg

Doel:

De laatste levensfase is een periode die voor alle betrokkenen veel emoties, vragen en onzekerheden met zich meebrengt. Er moeten moeilijke beslissingen genomen worden. Hierbij is het prettig dat er iemand naast u staat die u kan ondersteunen en begeleiden bij de zorg die geleverd moet worden, maar ook bij het contact en overleg met de huisarts en of behandelend arts.

Meer informatie:


Werkwijze:

In deze ingrijpende tijd is het belangrijk dat er een zorgteam naast u staat wat met liefde, geduld en rust de zorg levert. Daarom nemen wij hier de tijd voor en stellen ons flexibel op. Dit betekent dat de momenten waarop u zorg nodig heeft kunnen variëren.

Samenwerking met de familie/ naasten

Tijdens de laatste fase van iemands leven is het belangrijk om familie en naasten hier nauw bij te betrekken. We hebben daarom altijd intensief contact en overleg met hen. Zo kan ons zorgteam overdag en ’s avonds de zorg bieden en nemen de familie en/ of naasten dit in de nacht over.Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 18 jaar
Laatste wijziging: 26-1-2022 10:17:07

Aangeboden door:

Logo

Jolanda s thuiszorg


Bezoekadres: Aploniastraat 21, 3084 CC Rotterdam
Postadres: Aploniastraat 21, 3084 CC Rotterdam
Telefoonnummer: 085-1306417
E-mail: info@jolandasthuiszorg.nl
Website: www.jolandasthuiszorg.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
Jolanda’s Thuiszorg is een kleinschalige thuiszorgorganisatie in Rotterdam-Zuid en Albrandswaard.


Soorten diensten of activiteiten:
Wij werken met verzorgenden en verpleegkundigen in kleine teams bij u in de wijk. Om u zo goed mogelijk te helpen, werkt uw thuiszorgteam nauw samen met huisartsen, specialisten, apothekers, fysiotherapeuten, vrijwilligers en ziekenhuizen in de regio.