HomeKBO Best › Belastinginvulhulp
Zoom:

Belastinginvulhulp

Doel:

Ieder jaar weer krijgen veel senioren bericht van de Belastingdienst dat er aangifte Inkomstenbelasting gedaan moet worden.
KBO – Best beschikt over een deskundig team van goed opgeleide vrijwillige belasting invulhulpen die u graag helpen met het invullen van uw aangifte Inkomstenbelasting, de aanvraag van een toeslag of andere zaken op belastinggebied. Het spreekt voor zich dat uw privacy bij ons gewaarborgd blijft.


Meer informatie:


Werkwijze:

eder jaar maakt onze belastingservice tijdig via de Nieuwsbrief van de KBO en via het weekblad Groeiend Best het aanmelden voor de belastingservice bekend. Daarbij wordt ook aangegeven wat u zelf aan voorbereiding kunt doen. Overigens, ook als u geen bericht van de Belastingdienst krijgt, is het de moeite waard om u te melden bij onze belastingservice. Onze invulhulpen kunnen dan samen met u nagaan of er mogelijkheden tot teruggave zijn. Voor de kosten van onze belastingservice hoeft u het niet te laten.

Wat kost het?

Per aangifte wordt slechts een vergoeding van € 10,– per aangifte gevraagd. Dit ongeacht of u wel of geen lid van onze KBO bent. Ieder jaar maken meer dan 100 huishoudens gebruik van deze KBO- belastingservice voor alle senioren in Best.

Kijk op de website.Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 55 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- ouderen
Gegevens ingevoerd: 9-2-2022 20:00:22

Aangeboden door:

Logo

KBO Best


Postadres: Raadhuisplein 54, 5683 EC Best
E-mail: secretariaat@kbobest.nl
Telefoonnummer: 06-28514882


Organisatie Type
Belangenbehartiging


Doelstelling of kernactiviteit:
Ertoe bijdragen dat senioren volwaardig kunnen meedoen en meetellen in onze Bestse samenleving en hun talenten kunnen ontwikkelen en gebruiken voor elkaar en hun omgeving.


Soorten diensten of activiteiten:
Hoe realiseren we onze hoofddoelstelling?
Het behartigen van individuele belangen van senioren
Het behartigen van gezamenlijke belangen van senioren en het geven van voorlichting daarover
Het organiseren van evenementen, reizen, excursies en diverse activiteiten binnen tal van clubs