Logo digitale-sociale-kaart.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo voorzieningen.nl
HomeLeergeld Eindhoven › Schoolspullenpas
Zoom:

Schoolspullenpas

Doel

Gaat jouw kind na deze zomervakantie naar de brugklas of zit jouw kind al op de middelbare school en heeft jouw kind hiervoor schoolspullen nodig?

Toelichting

Bijvoorbeeld pennen, agenda, etui, schriften, woordenboeken, etc. Maar heb je hier niet voldoende geld voor? Dan kan je bij Leergeld Eindhoven de schoolspullenpas aanvragen. Voor welke kinderen kun je de pas aanvragen? Voor kinderen die het schooljaar 2023/2024 naar de brugklas gaan (100 euro) Voor kinderen die al op de middelbare school zitten, t/m de vierde klas (50 euro) Wij hebben maar een beperkte beschikbaarheid aan pasjes. De aanvraag moet mét je recente inkomensgegevens vóór 1 maart 2023 bij ons binnen zijn om een pasje te kunnen garanderen. Nadat je voor het eerst een aanvraag bij Leergeld hebt ingediend, zal een medewerker contact met je opnemen om je persoonlijke situatie door te nemen. Er komt dan een vrijwilliger bij je langs om de aanvraag te bespreken en om uit te leggen hoe zij werken. Na dit gesprek krijg je duidelijkheid of je in aanmerking komt voor een bijdrage.

Meer informatie
Doelgroep

  • van 4 tot en met 17 jaar


Laatste wijziging: 13-03-2024 09:05:27

Leergeld Eindhoven

Postadres:
Doctor Cuyperslaan 64
Contactgegevens:Mail: info@leergeldeindhoven.nlTel: 040 - 213 11 41 (ma t/m do van 9 tot 12 uur)Postadres:Doctor Cuyperslaan 645623 BB Eindhoven

Telefoonnummer: 040 - 213 11 41

E-mailadres: info@leergeldeindhoven.nl

Website: www.leergeldeindhoven.nl


Doelstelling of kernactiviteit:
Financiële hulp voor je kind op het gebied van sport, cultuur, welzijn en onderwijs.

Belangrijkste doelgroepen:
Wij helpen kinderen van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met een inkomen van maximaal 140% van het bijstandsniveau.