HomeLeergeld Vught › Bijdrage sportdeelname voor kinderen van 4 tot 18 jaar
Zoom:

Bijdrage sportdeelname voor kinderen van 4 tot 18 jaar

Doel

Je wilt je kind graag laten sporten. Naar voetbal, judo, turnen, zwemles of een andere sport. Het is gezond voor kinderen en fijn om mee te doen met andere kinderen. Op dit moment heb je misschien geen geld over voor sport.

Toelichting

Jij bent echt niet de enige en we helpen je graag. Je kunt bij ons een aanvraag doen voor een bijdrage aan de contributie of het lesgeld. Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Vul het aanvraagformulier in en wij gaan snel voor jou aan de slag. Je kunt hulp aanvragen voor activiteiten op het gebied van school, sport, cultuur en welzijn. We betalen altijd rechtstreeks aan de school, club of vereniging. Wij kennen vergoedingen toe vanaf de datum van je aanvraag. We vergoeden dus geen kosten achteraf. Je kan dus het beste eerst je aanvraag indienen, voordat je jezelf inschrijft bij een club of vereniging.

Meer informatie

 

Contactpersoon

Naam: Liesbeth Blomjous
Telefoonnummer: 06-54387803
E-mail: stichtingleergeld.vught@gmail.com


Doelgroep

  • Gezinnen met een laag inkomen
  • van 4 tot 18 jaar
Gegevens ingevoerd: 14-1-2023 14:37:15

Leergeld Vught

Vught

Postadres:
De Petrus, Heuvel 2
5261 EE Vught

Telefoonnummer: 06-54387803

E-mailadres: stichtingleergeld.vught@gmail.com

Website: www.leergeldvught.nl/


Doelstelling of kernactiviteit:
Leergeld wil voorkomen dat kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen niet mee kunnen doen in de samenleving.

Belangrijkste doelgroepen:
Leergeld biedt kansen aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.