HomeLETS Eindhoven › LETS ruilkring van goederen en diensten
Zoom:

LETS ruilkring van goederen en diensten

Doel:

De afkorting LETS komt van Local Exchange Trading System, wat wil zeggen plaatselijk diensten ruilhandel systeem. Het is dan ook een uitgebreid ruilsysteem: ik doe wat voor jou, jij doet wat voor een ander, en weer een ander tenslotte doet iets voor jou.

Op de talentenmarkten kun je jouw talenten ook inwisselen voor goederen. Bijvoorbeeld allerlei verse producten uit eigen tuin.
Je kunt er ook zelf allerlei spulletjes "verkopen" voor talenten.


Meer informatie:


Werkwijze:

Als belangstellende ben je altijd welkom om op een talentenmarkt kennis te maken met onze LETS-kring.

Als je een maal lid bent, ga je ‘handelen’, dus zelf diensten aanbieden en ontvangen. Het handelstarief is voor alle diensten 30 talenten per uur. Je houdt zelf je LETS-talenten bij via Internet (Cyclos). Als je niet over een computer beschikt, laat je dit via de LETS-talentenadministratie voor je doen.

Het is belangrijk je te realiseren dat LETS je tijd kost. Je krijgt er wel een heleboel voor terug!Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 15 jaar
Gegevens ingevoerd: 24-5-2010 12:34:36
Laatste wijziging: 17-6-2015 09:37:23

Aangeboden door:

LETS Eindhoven


Telefoonnummer: 06-430 850 88
Website: www.letseindhoven.nl


Organisatie Type
Vrijetijd en ontspanning


Doelstelling of kernactiviteit:
LETS Eindhoven is een lokaal ruilhandel-systeem. Nederland telt zo’n 100 LETS-kringen, waaronder dus één in Eindhoven. Als je lid bent van Lets kun je handelen; zelf diensten aanbieden en gebruik maken van andermans diensten.


Soorten diensten of activiteiten:
Je zet je hobby’s of kennis in om een ander van dienst te zijn. Je verdient daar punten mee die wij in Eindhoven ‘talenten’ noemen. Daarmee krijg je de kans om van anderen ‘te kopen’ waar je zelf behoefte aan hebt. Bijvoor-beeld schilderwerk, naaiwerk, tuinonderhoud, schoonheidsbehandeling of computerles. Je bespaart tijd en ener-gie, die je niet verspilt aan klussen waar je een hekel aan hebt (een ander vindt die juist leuk) en je maakt zo tijd vrij om dingen te doen waar je zelf lol in hebt en waar je goed in bent. Je houdt zelf je LETS-talenten bij via inter-net (of je laat het via de LETS-talentenadministratie doen als je niet over internet beschikt). Het is belangrijk je te realiseren dat Lets je tijd kost. Maar je krijgt er veel voor terug!


Contactpersonen:
Thea
Telefoonnummer: 040-2480227
Heleen
Telefoonnummer: 040-2817961