Logo digitale-sociale-kaart.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo voorzieningen.nl
HomeLIMOR › Crisisopvang
Zoom:

Crisisopvang

Doel

Onze crisisopvang is bedoeld voor gezinnen, alleenstaanden, jongeren in crisissituaties die om welke reden dan ook dakloos zijn geworden.

Toelichting

We bieden in eerste instantie onderdak en een veilige omgeving. De opvang is van korte duur: altijd wordt gewerkt aan een zo spoedig mogelijk vertrek. Het verblijf is daarom altijd zo lang als nodig, maar zo kort als mogelijk. Ook mensen buiten de provincie Friesland zijn welkom in onze opvang.

Meer informatieContactpersoon

Naam: Info
Telefoonnummer: 085 4856000
E-mail: info@limor.nl


Doelgroep

  • vanaf 16 jaar


Gegevens ingevoerd: 13-1-2010 19:34:24

LIMOR

Bezoekadres:
Papyruspad 1
Rijswijk

Postadres:
Postbus 8008
8903 KA Leeuwarden

Telefoonnummer: 085 4856000

E-mailadres: info@limor.nl

Website: www.limor.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
LIMOR is de Landelijke Instelling voor Maatschappelijke Ondersteuning en Rehabilitatie. Wij zijn er voor mensen die om welke reden dan ook diep in de problemen zijn geraakt en nergens anders terechtkunnen. Denk aan dak- en thuislozen, verslaafden, ex-gedetineerden, mensen met psychische problemen of schulden. Onze aanpak vat zich samen in drie woorden: Opvangen, aanpakken, loslaten. Dankzij deze aanpak kunnen mensen de draad van het reguliere leven weer oppakken.

Belangrijkste doelgroepen:
LIMOR ondersteunt en begeleidt mensen die geen thuis meer hebben, die hun onderkomen dreigen te verliezen, of ernstige problemen hebben met zelfstandig wonen.