HomeMango Mobility › Aangepaste fietsen van Van Raam
Zoom:

Aangepaste fietsen van Van Raam

Doel:

De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, rolstoeltransportfietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen.

Meer informatie:


Werkwijze:

Van Raam produceert al haar fietsen in eigen huis, waarbij gebruik wordt gemaakt van kwaliteitsproducten. Dankzij goed opgeleid personeel, door continu te innoveren en marktonderzoek maken zij fietsen die aansluiten bij de behoefte van de eindgebruiker.Contactpersoon:
Naam: Klantenservice
Telefoonnummer: 0800-2002
E-mail: info@mangomobility.nl


Doelgroep


- voor alle leeftijdenGegevens ingevoerd: 26-1-2022 10:27:05
Laatste wijziging: 26-1-2022 10:27:05

Mango Mobility

Bezoekadres:
De Corridor 2-4
3621 ZB Breukelen

Postadres:
De Corridor 2-4
3621 ZB Breukelen

Telefoonnummer: 0800-2002

E-mailadres: info@mangomobility.nl

Website: www.mangomobility.nl


Doelstelling of kernactiviteit: Elektrische fiets, elektrische scooter, scootmobiel, step of auto kopen? Mango biedt u, als de specialist in elektrisch vervoer, het grootste assortiment in elektrische vervoersmiddelen bij u in de buurt!

Route / kaart:Doelstelling of kernactiviteit:
Elektrische fiets, elektrische scooter, scootmobiel, step of auto kopen? Mango biedt u, als de specialist in elektrisch vervoer, het grootste assortiment in elektrische vervoersmiddelen bij u in de buurt!


Soorten diensten of activiteiten:
Mango is 18 jaar geleden als initiatief begonnen om klanten in de nog steeds stroperige bureaucratische zorgmarkt veel beter van dienst te zijn. Vandaag de dag zijn wij het meest klantgerichte hulpmiddelen bedrijf in Nederland. Met een groot team enthousiaste Mango medewerkers hebben wij dagelijks maar 1 groot doel: onze klanten te verwonderen met de beste mobiliteitsproducten en service.


Contactpersoon:
Klantenservice
E-mail: info@mangomobility.nl
Telefoonnummer: 0800-2002