HomeMEE NL › Advies en trainingen
Zoom:

Advies en trainingen

Doel:

Meedoen mogelijk maken voor mensen met een beperking.

Meer informatie:


Werkwijze:

MEE geeft advies en diverse trainingen aan organisaties en professionals om communicatie en dienstverlening beter af te stemmen op mensen met een lichte verstandelijke beperking, autisme en/of niet-aangeboren hersenletsel.Contactpersoon:


Doelgroep


- voor alle leeftijden

Specifieke doelgroep
Organisaties en professionals
Gegevens ingevoerd: 27-10-2021 09:16:02
Laatste wijziging: 27-10-2021 09:16:02

MEE NL

Bezoekadres:
Koningin Wilhelminalaan 3
3527 LA Utrecht

Postadres:
Postbus 85271
3508 AG Utrecht

Telefoonnummer: 030-236 37 07

E-mailadres: info@mee.nl

Website: www.mee.nl


Doelstelling of kernactiviteit: MEE NL is de coöperatieve vereniging van 20 MEE-organisaties. Deze organisaties zetten zich in voor mensen met een beperking, zodat zij weer zo zelfstandig mogelijk kunnen meedoen in de samenleving en daarbij zelf de regie houden.

Belangrijkste doelgroepen: MEE is er voor iedereen met vragen en problemen, die te maken hebben met leven met een beperking, een chronische ziekte en/of gedragsproblematiek. Daarbij heeft MEE met name veel kennis over leven met een lichte verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel en autisme.

Route / kaart:Doelstelling of kernactiviteit:
MEE NL is de coöperatieve vereniging van 20 MEE-organisaties. Deze organisaties zetten zich in voor mensen met een beperking, zodat zij weer zo zelfstandig mogelijk kunnen meedoen in de samenleving en daarbij zelf de regie houden.


Belangrijkste doelgroepen:
MEE is er voor iedereen met vragen en problemen, die te maken hebben met leven met een beperking, een chronische ziekte en/of gedragsproblematiek. Daarbij heeft MEE met name veel kennis over leven met een lichte verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel en autisme.


Soorten diensten of activiteiten:
De MEE-organisaties bieden onafhankelijke cliëntondersteuning.
MEE zorgt voor samenhang in het ondersteuningsaanbod
MEE werkt samen met gemeenten en adviseert (maatschappelijke) organisaties