HomeMeerVoormekaar › Bemiddeling vrijwilligerswerk
Zoom:

Bemiddeling vrijwilligerswerk

Doel:

De Vrijwilligerscentrales in Druten en Wijchen ondersteunt, begeleidt, stimuleert en promoot de vrijwillige inzet van mensen op alle terreinen van de samenleving (sport, cultuur, recreatie, zorg en welzijn).

Meer informatie:
 


Werkwijze:

De Vrijwilligerscentrales Druten en Wijchen richen zich op de bemiddeling, ondersteuning en versterking van het lokale vrijwilligerswerk. We bieden een fysiek en digitaal steunpunt voor bemiddeling op maat tussen mensen die op zoek zijn naar passend vrijwilligerswerk en non-profit organisaties die graag hun vacatures vervuld zien.

Neem contact op voor een persoonlijk bemiddelingsgesprek. Of kijk op de regionale website voor vrijwilligerswerk: www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/druten. Hier kunt u zich aanmelden als vrijwilliger, reageren op vacatures in de digitale vacaturebank en ook uw talenten aanbieden via de Talentenbank.

Niet alleen aan vrijwilligers, ook aan organisaties bieden wij ondersteuning: informatie, advies en deskundigheidsbevordering.

In Wijchen is de bemiddeling op maat onderdeel van de algemene bemiddeling en ondersteuning van het vrijwilligerswerk.

Ook Wijchen maakt deel uit van de regionale website voor vrijwilligerswerk: www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/wijchen. Voor een persoonlijk bemiddelingsgesprek kunt u contact met ons opnemen.

Wij richten ons met name op versterking en ondersteuning van vrijwilligerswerk in de wijk, participatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt/mensen met een beperking en de inzet van vrijwilligers bij dagactiviteiten.Contactpersoon:


Doelgroep


- Voor iedereen - van 12 tot 80 jaar
Gegevens ingevoerd: 1-1-2003
Laatste wijziging: 1-9-2020 17:41:20

Aangeboden door:

MeerVoormekaar


Bezoekadres: Heemstraweg 53 Druten
Postadres: Heemstraweg 53, 6651 KH Druten
E-mail: info@meervoormekaar.nl
Telefoonnummer: 0487-20 00 10
Website: www.meervoormekaar.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Welzijnsinstelling


Doelstelling of kernactiviteit:
MeerVoormekaar, dé welzijnsorganisatie voor alle inwoners van Druten en Wijchen.


Belangrijkste doelgroepen:
Jongeren, ouderen, vrijwilligers, mantelzorgers en vluchtelingen