HomeNetwerk Nieuw Rotterdam › MDT GLOW UP!
Zoom:

MDT GLOW UP!

Doel

MDT GLOW UP! Is het programma waarvoor je kiest als je zegt:

- Ik wacht tot ik aan mijn studie kan beginnen

- Ik heb bewust een tussenjaar genomen

- Ik ben uitgevallen van school

- Ik ben opzoek naar een zinvolle dagbesteding

- Ik ben op zoek naar wat ik in de toekomst wil gaan doen.

- Ik wil graag iets goeds doen voor Rotterdam.

Toelichting

Dan is MDT GLOW UP! wellicht iets voor jou! Het programma MDT GLOW UP! is een fantastische manier om te investeren in jouw toekomst. Dit programma duurt een half jaar en jij bent 20 uur per week beschikbaar om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden jou:

Een onvergetelijke ervaring met divers vrijwilligerswerk, waarbij je jezelf ontwikkelt en daarbij ook nog iets terug doet voor ons mooie Rotterdam.

Een leuke groep leeftijdsgenoten waarmee je wekelijks diverse trainingen volgt en leuke activiteiten onderneemt.

Een persoonlijke begeleider die gericht is op jouw ontwikkeling, die samen met jou leerdoelen opstelt en hier met jouw naar toe werkt.

Je ontvangt na afloop een Europees erkend certificaat waar jouw skills op worden weergeven. Handig voor wanneer je gaat solliciteren!

Als je kiest voor MDT GLOW UP! ga je een commitment aan om voor een periode van 4 tot 6 maanden, 20 uur per week beschikbaar te zijn. Daarbij maakt je deel uit van een groep van maximaal 20 leeftijdsgenoten. Van die 20 uur ga je 16 uur per week vrijwilligerswerk doen bij diverse organisaties. We hebben plekken die bij jou passen en waar jij jezelf kunt ontwikkelen. Hierbij kan je denken aan: de kledingbank, een stadstuin, een verzorgingstehuis, een plek waar maaltijden bereid worden voor mensen met een laag inkomen, de bibliotheek, een basisschool, jeugd en jongerenwerk, huiswerkbegeleiding, maar ook aan het maatje worden van een oudere of statushouder. Daarnaast krijg je op één vast dagdeel per week (4 uur) trainingen die je helpen om je persoonlijk en maatschappelijk te ontwikkelen bijvoorbeeld: Een EHBO cursus, (studie)loopbaan coaching, persoonlijk leiderschap etc. Gedurende het gehele programma word jij persoonlijk begeleid door een jongerenbegeleider. Door deze combinatie van inzet, trainingen en begeleiding ontwikkel je je op persoonlijk en maatschappelijk gebied, vandaar de naam: MDT GLOW UP!

Heb je interesse gekregen in dit programma vul dan vrijblijvend het contactformulier in, wij nemen dan contact met jou op!

Meer informatie

 

Doelgroep

  • van 16 tot 27 jaar
Gegevens ingevoerd: 9-2-2023 14:32:14

Netwerk Nieuw Rotterdam

Bezoekadres:
Slingeplein 8
3085 EZ Rotterdam

Postadres:
Slingeplein 8
3085 EZ Rotterdam

E-mailadres: info@netwerknieuwrotterdam.nl

Website: www.netwerknieuwrotterdam.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Netwerk Nieuw Rotterdam is een jongerenorganisatie die zich inzet tegen eenzaamheid, hyperindividualisme en polarisatie.