HomeOmzorg - Gewoon thuis › 24 uurs zorg
Zoom:

24 uurs zorg

Doel:

De zorgverlener blijft dag en nacht bij u thuis en wordt afgelost door de vaste leden uit het zorgteam dat uit maximaal 5 leden bestaat. Zij maken samen met u de planning en houden uw persoonlijke dossier bij. Alle administratieve zaken worden afgehandeld door onze medewerksters op kantoor.


Werkwijze:

Wanneer wordt veelal 24 uurszorg ingezet ?

* herstel en revalidatie na een ziekenhuisopname; u wilt een juiste begeleiding van uw revalidatie, zodat de kans op spoedig en volledig herstel optimaal is

* eenzaamheid en onzekerheid; u heeft naast de noodzakelijke verzorging behoefte aan permanent gezelschap,

* ondersteuning van mantelzorg; u zorgt zelf veel voor uw partner of heeft ook een vaste mantelzorger die eens afgelost moet worden

* uitstel van ziekenhuis of verzorgingshuis opname; u heeft een zorgbehoefte maar wilt nog niet opgenomen worden, een intensieve thuisverzorging is het alternatief,

* terminale thuiszorg; de laatste levensfase is ingetreden en de wens is om thuis te sterven, professionele verzorging en verpleging kan hiervoor ingeschakeld worden.Locatie (-s) waar u terecht kunt:

Omzorg Regio Zeist
Bezoekadres: Het Rond 6D
Postadres: Het Rond 6D, 3701HS Zeist
Telnr.: 030 - 298 0 779
E-mail: zeist@omzorg.nl

Route / kaart
Doelgroep


- vanaf 14 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- ouderen
- mensen met een lichamelijke beperking
Gegevens ingevoerd: 21-7-2014 21:02:19
Laatste wijziging: 14-12-2021 16:04:45

Omzorg - Gewoon thuis

Telefoonnummer: 085 016 02 38

E-mailadres: zeist@omzorg.nl

E-mailadres: info@omzorg.nl

Website: www.omzorg.nl


Doelstelling of kernactiviteit:
De zorgteams die Omzorg voor u kan organiseren bestaan uit gediplomeerde en zeer bekwame zorgverleners die zelfstandig werkzaam zijn. U kunt zelf bepalen waar en wanneer u de gewenste zorg nodig heeft en hoe u deze geleverd wil krijgen. Op basis van deze informatie stellen wij een zorgteam aan u voor, gepersonaliseerd op uw wensen en benodigdheden. Hierna kunt u zelf beslissen of u met deze zorgverleners aan de slag wilt.

>Soorten diensten of activiteiten:
Omzorg onderscheidt zich door haar manier van organiseren. Een klein vast team van zorgverleners concentreert zich volledig op de vereiste én gewenste uitvoering van de zorg voor de cliënt. De administratieve zaken regelen onze gespecialiseerde mensen op ons kantoor. Op die manier wordt er geen kostbare tijd verloren en krijgt de cliënt de zorg die hij of zij verdient.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze aanpak meehelpt aan een prettige, professionele vorm van thuiszorg die is afgestemd op uw gezondheid. Op deze wijze kunt u zo lang mogelijk verantwoord thuis blijven wonen, in plaats van te moeten verhuizen naar een verzorgingshuis. Wij helpen u in samenwerking met het zorgteam, dit voor elkaar te krijgen. Inmiddels werken we vanuit onze kantoren in Amstelveen, Zeist en Velp en kunnen zo in de omliggende regio’s optimaal aan uw zorgvraag voldoen.