Logo digitale-sociale-kaart.nl
HomeOntmoeting › Begeleiding naar (vrijwilligers)werk
Zoom:

Begeleiding naar (vrijwilligers)werk

Doel

Mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt zijn een kwetsbare groep. Het zijn mensen met een psychiatrische, psychosociale of verslavingsproblematiek. Ze hebben problemen op allerlei leefgebieden. Zo zijn ze vaak niet ‘juist’ opgeleid of hebben ze verouderde beroepskennis. Aan deze mensen bieden we werktrajectbegeleiding.

Toelichting

Kenmerkend voor de werktrajectbegeleiding die Ontmoeting biedt, is dat het hele traject samen, één op één met de cliënt, wordt doorlopen. De werktrajectbegeleider is hét aanspreekpunt voor cliënten als het gaat over werk. De begeleiding is gericht op maximaal haalbare participatie in een reguliere werkomgeving.  Daarom bieden we verschillende vormen van participatie aan:

Dagactivering Een nuttige dagbesteding is belangrijk voor ieder mens. Kijk bij onze locaties: - Onze dagactivering in Rotterdam - Onze dagactivering in Harderwijk

Arbeidsmatige dagbesteding Niet al onze cliënten zijn toe aan regulier (vrijwilligers)werk. We bieden hen leer-werktrajecten, waarin we beschermde werkplekken realiseren. Deze arbeidsmatige dagbesteding in de wijk zorgt ervoor dat de deelnemers weer op een natuurlijke manier deelnemen aan de samenleving. Daarnaast is het een leeromgeving waar gewerkt wordt aan een intensief traject met leerdoelen en waar we deelnemers diverse cursussen aanbieden.

Meer informatieLocatie (-s) waar u terecht kunt:

Thuishaven Rotterdam
Bezoekadres: Mathenesserlaan 433
Postadres: Mathenesserlaan 433, 3023 GH Rotterdam
Telnr.: 010 425 15 87
E-mail: Thuishavencentrum@ontmoeting.org

Route / kaart
Doelgroep

  • vanaf 18 jaar


Laatste wijziging: 09-11-2023 09:06:11

Ontmoeting

Bezoekadres:
Onderdoor 56
Houten

Postadres:
Postbus 263
3990 GB Houten

Telefoonnummer: 030 635 40 90

E-mailadres: info@ontmoeting.nl

Website: www.ontmoeting.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Ontmoeting biedt met vrijwilligers en professionals steun aan kwetsbare mensen die zijn vastgelopen.