Logo digitale-sociale-kaart.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo voorzieningen.nl
HomePIBLW-Reïntegratie en Inburgering › Inburgeren in Zeeland
Zoom:

Inburgeren in Zeeland

Doel

U woont in Nederland, maar kent de taal en de gewoonten nog onvoldoende? En natuurlijk wilt u meedoen in Nederland en uw kansen vergroten. Als u de taal spreekt en de gewoonten kent, dan kunt u bijvoorbeeld gemakkelijker werk vinden, u kunt beter functioneren op het werk of u kunt een opleiding volgen.

Toelichting

Bij PIBLW-Reïntegratie & Inburgering bent u op het juiste adres voor een taal- of inburgeringstraject. Wij richten ons op het praktisch gebruik van de taal en leren hoe u zichzelf kunt redden in de Nederlandse maatschappij en/of op uw werk.

Niet inburgeringsplichtig, maar toch Nederlands willen leren? Volg dan een cursus Nederlandse taal.

PIBLW-Reïntegratie & Inburgering is namelijk al vele jaren actief op het gebied van inburgering, al lang voordat de Wet Inburgering van kracht werd in 2007. Deze Wet Inburgering heeft een groot aantal mensen van niet-Nederlandse afkomst verplicht het inburgeringsdiploma te behalen.

Maar PIBLW-Reïntegratie & Inburgering biedt meer! Het gaat immers niet om het diploma, het gaat erom dat u de taal praktisch kunt gebruiken in allerlei situaties!


Doelgroep

  • vanaf 14 jaar


Laatste wijziging: 6-4-2022 12:18:45

PIBLW-Reïntegratie en Inburgering

Bezoekadres:
Mr. F.J. Haarmanweg 25 A
Terneuzen

Postadres:
Postbus 393
4530 AJ Terneuzen

Telefoonnummer: 0115 - 610905

E-mailadres: info@piblw.nl

Website: piblw.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
PIBLW-Reïntegratie & Inburgering is een toonaangevend re-integratiebedrijf dat zijn wortels heeft in Zeeuws-Vlaanderen. Al vanaf 1991 werkt PIBLW in het werkgebied van arbeidsbemiddeling, coaching en sociaal-maatschappelijke ondersteuning.

Belangrijkste doelgroepen:
De doelgroepen waarin PIBLW is gespecialiseerd lopen uiteen van Inburgeraars (mensen die het inburgeringsdiploma moeten behalen), taalbehoeftigen (niet-inburgeraars die de Nederlandse taalonvoldoende beheersen), mensen die van een werkloze situatie naar werk begeleid worden (uitkering van gemeente of UWV), mensen die van een arbeidsongeschikte of ziekte-situatie begeleid worden naar ander werk binnen hetzelfde of een ander bedrijf (Wet Poortwachter) tot mensen die vanwege hun persoonlijke situatie een speciaal traject nodig hebben om weer in het ritme te komen en/of de eigen mogelijkheden te ontdekken.