HomePVGE Best › Nordic Fitness club
Zoom:

Nordic Fitness club

Doel:

Nordic Fitness is een combinatie van Nordic Walking en fitness-oefeningen met behulp van de nordicwalkingstokken.

Meer informatie:


Werkwijze:

De aspirant-deelnemers dienen de techniek van het nordic walking onder de knie te hebben voor zij aan deze club kunnen deelnemen. Voor aspirant-deelnemers die de techniek nog niet kennen, zoeken we een cursusmogelijkheid. Het kan zijn dat deze door de clubcoach wordt gegeven, of dat er naar atletiekvereniging GM wordt verwezen, dit afhankelijk van het aantal deelnemers voor de cursus.

De trainingsochtenden zien er als volgt uit:

We beginnen met een kwartiertje warming up, lekker wandelen. Daarna worden er lenigheidsfitnessoefeningen gedaan. Vervolgens lopen we weer ongeveer een kwartier, met hierop aansluitend een kwartier krachtoefeningen. Na weer tien minuten wandelen drinken we koffie bij het Joe Mann paviljoen. Van hier lopen we in dertig minuten terug naar onze vertrekplaats en sluiten we af met rek- en strekoefeningen. De oefeningen worden aangepast aan wat voor iedereen goed en mogelijk is. Nordic Fitness zoals wij dit doen, is een rustige en milde vorm van fitness, waarin niets wordt geforceerd of overdreven.Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 50 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- volwassenen
- ouderenGegevens ingevoerd: 6-2-2022 11:46:19

Aangeboden door:

Logo

PVGE Best


Postadres: Raadhuisstraat 46, 5683 GG Best
Telefoonnummer: 06-49970867
E-mail: info@pvge-best.nl
Website: www.best.pvge.nl/


Organisatie Type
Vrijetijd en ontspanning


Doelstelling of kernactiviteit:
PVGE is een vereniging van 50 plussers, die graag actief in het leven willen staan. De leden zelf organiseren allerlei culturele, creatieve en ontspannende activiteiten, die zij samen met leeftijdsgenoten ondernemen.


Soorten diensten of activiteiten:
PVGE Best heeft een groot aantal clubs waarin een grote variatie aan activiteiten is georganiseerd. Zo zijn er clubs die overdag bijeen komen. Maar speciaal voor leden die overdag nog werken zijn er ook clubs die hun bijeenkomsten in de avonduren hebben.