HomeRegie op Koers › MatriX
Zoom:

MatriX

Doel:

Neem de regie over je eigen leven terug door je eigen hoofd zelf te regisseren!


Werkwijze:

Een gesprekstechniek en een vorm van zelfcoaching, waarmee je de regie over je leven terug pakt. Niet het probleem staat centraal, maar de gevoelens die het bij jou oproept. Je hoeft zelfs niet eens te vertellen wat het probleem is.

Ik leer je – als gecertificeerd MatriXpractitioner – stapsgewijs hoe je deze gevoelens onder ogen komt. Dit doe ik door vragen te stellen over de beleving: een plaatje, geluid, gevoel of een gedachte. De rest doe je helemaal zelf.

MatriX is effectief voor iedereen met een hulpvraag. Door vragen te stellen en de persoonlijke beleving te visualiseren, wordt de zelfredzaamheid vergroot. Hierdoor leer je mentale problemen oplossen en voorkomen.

Veel voorkomende problematieken die met MatriX kunnen worden behandeld staan hier opgesomd, maar je mag elke vraag aan me voorleggen.

Bij enkelvoudige problemen zijn er vaak maar 1 tot 3 sessies nodig om zelfstandig verder te kunnen.

MatriX is o.a. effectief bij:

* Concentratieproblemen

* Een vol hoofd

* Slaapproblemen

* Weinig zelfvertrouwen

* Angsten

* Trauma's

* Leerproblemen

* Pesten

Een vol hoofd

Iedereen heeft zijn eigen manier van opruimen. Fysiek, maar ook mentaal. Vergelijk de geest eens met een boekenkast. Een goede opslagplek voor informatie van a tot z, maar soms is die informatie even niet juist geordend.

Leren HOE te leren

MatriX kan ook specifiek worden toegepast bij leerproblemen. Extra focus voor dromers, die telkens weer verdwalen in inspirerende hersenspinsels. Die de oriëntatie in hun hoofd kwijt zijn en de vertaalslag van het opslaan van nieuwe informatie – om welke reden dan ook – even niet kunnen maken.

Emotionele problemen

We kennen allemaal de spreekwoordelijke emmer. Door de jaren heen stijgt het waterpeil. Tot onze negatieve emoties de rand bereiken en de overstroming die volgt niet meer te overzien is.

Gevoelens van onmacht, onzekerheid en kwaadheid tot gevolg. De MatriXmethode helpt je om negatieve herinneringen – en de emoties die hierbij komen kijken – om te zetten in neutrale/positieve gevoelens.Contactpersoon:
Naam: Erica Koers
Telefoonnummer: 06-36522075
E-mail: info@regieopkoers.nl


Doelgroep


- vanaf 16 jaar
Gegevens ingevoerd: 5-9-2019 16:53:58
Laatste wijziging: 22-9-2020 11:01:45

Regie op Koers

Bezoekadres:
H.G. Gooszenstraat 1a, 1e verdieping kamer 17
7415 CL Deventer

Postadres:
Hoornikgaarde 15
7414 VL Deventer

Telefoonnummer: 06-36522075

E-mailadres: info@regieopkoers.nl

Website: www.regieopkoers.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Je gedachten ordenen, angsten en blokkades weg nemen en structuur aan brengen. Zodat je weer regie hebt over je eigen leven.

>Soorten diensten of activiteiten:
Kinderhypnose, MatriXcoaching, Hypnotherapie en workshops.

Aangesloten bij: Klaver4You voor ondersteuning vanuit de WMO.


Contactpersoon:
Erica Koers
E-mail: info@regieopkoers.nl
Telefoonnummer: 06-36522075