HomeRegie op Koers › Workshop voor volwassenen
Zoom:

Workshop voor volwassenen

Doel:

Werken aan jezelf, aan problemen waar je in je dagelijkse doen en laten tegenaan loopt.


Werkwijze:

Concentratieproblemen, leerproblemen, een vol hoofd, weinig zelfvertrouwen, angsten, fobieën of zelfs tekenen van een burn-out of depressie. Samen werken we eraan. Met de nadruk op samen! Niet het probleem staat centraal, maar de oplossing. Het turningpoint naar de oplossing. Het omzetten naar een positieve ervaring.

Workshop: Alle ballen in de lucht

Alle ballen hoog houden kan niet. Zo, dat is eruit! Het moment dat jij dit ook beseft, is waar we in deze workshop naartoe werken.

Heb je last van een vol hoofd? Leg je de lat te hoog of heb je gevoelens van onrust, piekeren, weinig zelfvertrouwen, concentratieproblemen of misschien zelfs tekenen van een depressie? Pak de regie over je eigen leven terug en creëer mentale rust en orde. Jij hebt de controle!

Workshop: Hoofd op orde, inclusief het alfabet

Leerproblemen komen op elke leeftijd voor. Veel volwassenen schamen zich voor een leerachterstand. Dit heeft vaak een diepere oorzaak. Concentratieproblemen bijvoorbeeld, onverwerkte emoties, dyslexie of dyscalculie.

Je blokkeert op het moment dat je nieuwe informatie voorgeschoteld krijgt. Klinkt dit bekend? Laat mij je helpen om je hoofd op orde te brengen en strategieën aan te leren, op de manier die bij jou past. Samen zetten we gevoelens die de blokkades veroorzaken om in iets positiefs.

Workshop: Zelfhypnose

Zelfhypnose is een natuurlijke bewustzijnstoestand in een verhoogde staat van concentratie, ook wel trance genoemd. Ontdek de kracht van je brein en krijg vat op onderbewuste problemen en pijnlijke herinneringen.

In deze 3-delige workshop leer je volledig ontspannen jezelf in en uit hypnose te halen, fijne gevoelens te verankeren, nare gevoelens te veranderen en concrete doelen voor jezelf op te stellen voor tijdens de zelfhypnose.Contactpersoon:
Naam: Erica Koers
Telefoonnummer: 06-36522075
E-mail: info@regieopkoers.nl


Doelgroep


- vanaf 18 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- volwassenen
Gegevens ingevoerd: 22-9-2020 11:03:49
Laatste wijziging: 22-9-2020 11:03:49

Regie op Koers

Bezoekadres:
H.G. Gooszenstraat 1a, 1e verdieping kamer 17
7415 CL Deventer

Postadres:
Hoornikgaarde 15
7414 VL Deventer

Telefoonnummer: 06-36522075

E-mailadres: info@regieopkoers.nl

Website: www.regieopkoers.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Je gedachten ordenen, angsten en blokkades weg nemen en structuur aan brengen. Zodat je weer regie hebt over je eigen leven.

>Soorten diensten of activiteiten:
Kinderhypnose, MatriXcoaching, Hypnotherapie en workshops.

Aangesloten bij: Klaver4You voor ondersteuning vanuit de WMO.


Contactpersoon:
Erica Koers
E-mail: info@regieopkoers.nl
Telefoonnummer: 06-36522075