HomeRoads Technology › Appeltaart imperium
Zoom:

Appeltaart imperium

Doel:

De lekkere appeltaarten worden met liefde en trots gebakken. Het Appeltaart Imperium is een sociale firma met een degelijke werkwijze en een rustige sfeer. Van de taartbodem, de suiker, de appels en rozijntjes tot aan de slagroom op de top; alle ingrediënten worden met zorg gekozen én bereid.

Meer informatie:


Werkwijze:

Bij het Appeltaart Imperium zijn er verschillende taken te verrichten op verschillende niveaus. Iedereen draagt bij aan het bakproces, werkt aan een mooi product en gaat met een goed gevoel naar huis. Het team is hecht en de reacties op de taarten zijn altijd positief. Bovendien… ruikt het er altijd heerlijk! Een team van deelnemers/cliënten wordt er door een aantal vak begeleiders ondersteund bij het bakken van de ambachtelijke appeltaarten en in het (weer) leren functioneren in een professionele werkomgeving. Kijk op www.roads.nl/sociale-firmas/appeltaart-imperium/ voor meer informatie!Contactpersoon:
Naam: Aanmelden intake
Telefoonnummer: 020-5908590
E-mail: info@roads.nl


Locatie (-s) waar u terecht kunt:

Appeltaart Imperium
Bezoekadres: Zijlweg 115-Z
Telnr.: 023 800 00 70
E-mail: info@appeltaartimperium.nl
Webs.: www.appeltaartimperium.nl

Route / kaart
Doelgroep


- voor alle leeftijdenGegevens ingevoerd: 29-5-2020 11:56:33
Laatste wijziging: 29-5-2020 11:56:33

Roads Technology

Bezoekadres:
Opaallaan 1180
2132 LN Hoofddorp

Postadres:
Opaallaan 1180
2132 LN Hoofddorp

Telefoonnummer: 020 590 85 90

Telefoonnummer: 023 562 4456

E-mailadres: info@roads.nl

E-mailadres: info@roads-technology.nl

Website: www.roads.nl


Doelstelling of kernactiviteit: Bij Roads Technology draait het om meedoen in de maatschappij, werken aan herstel en/of terugkeer naar werk of opleiding.

Belangrijkste doelgroepen: Leergierige mannen en vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken onder begeleiding van IT-professionals aan het gewenste eindproduct.

Route / kaart:Doelstelling of kernactiviteit:
Bij Roads Technology draait het om meedoen in de maatschappij, werken aan herstel en/of terugkeer naar werk of opleiding.


Belangrijkste doelgroepen:
Leergierige mannen en vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken onder begeleiding van IT-professionals aan het gewenste eindproduct.


Soorten diensten of activiteiten:
Roads Technology is een full-service IT-bedrijf met aandacht voor mens en klantwens. Doordat wij zowel technische als creatieve kennis in huis hebben, zijn wij de leverancier op het gebied van: web design, IT services, hosting, ontwikkeling van databases, 3D-printing, helpdesk en computeronderhoud en verkoop van computerapparatuur.


Contactpersoon:
Aanmelden intake
E-mail: info@roads.nl
Telefoonnummer: 020-5908590