HomeRoads Technology › Recycle
Zoom:

Recycle

Doel

Recycle is een sociale firma waar mensen met een psychiatrische achtergrond de weg terugvinden naar werk in de vorm van re-integratie of dagbesteding. Begeleid door technische vakmensen maken zij het stap voor stap tot fietsenmaker of facilitair medewerker in De Hallen op mbo niveau 1.

Toelichting

Recycle heeft een grote fietsenwinkel en een werkplaats. In de winkel worden er naast nieuwe fietsen ook gebruikte fietsen verkocht. Er is een grote werkplaats waar kapotte fietsen gerepareerd worden en klassieke oude fietsen gerestaureerd worden. Ook maakt Recycle andere producten van oude fietsen. Zo worden er tassen van oude fietsbanden gemaakt en kroonluchters of bureaulampen van oude fietslampen. Recycle is te vinden in het prachtige oude pand De Hallen in Amsterdam Oud-West. In De Hallen komen zowel Amsterdammers als toeristen. Bijvoorbeeld om uit eten te gaan, een film te zien in de bioscoop of een boek te lenen bij de bibliotheek. Recycle zorgt ervoor dat deze bijzondere plek netjes en veilig blijft. Zo maken de deelnemers de passage (doorgang) van De Hallen schoon en beantwoorden vragen van bezoekers over waar welke winkels zijn en waar zij hun fiets kunnen zetten.

Meer informatieContactpersoon

Naam: Aanmelden intake
Telefoonnummer: 020-5908590
E-mail: info@roads.nl


Locatie (-s) waar u terecht kunt:

Recycle
Bezoekadres: Hannie Dankbaarpassage 27
Telnr.: 020 489 70 29
E-mail: recycle@roads.nl
Webs.: www.recyclefietsen.nl

Route / kaart
Doelgroep

  • van 18 tot 67 jaar
Gegevens ingevoerd: 29-5-2020 11:57:01
Laatste wijziging: 29-5-2020 11:57:01

Roads Technology

Bezoekadres:
Opaallaan 1180
2132 LN Hoofddorp

Postadres:
Opaallaan 1180
2132 LN Hoofddorp

Telefoonnummer: 020 590 85 90

Telefoonnummer: 023 562 4456

E-mailadres: info@roads.nl

E-mailadres: info@roads-technology.nl

Website: www.roads.nl


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Bij Roads Technology draait het om meedoen in de maatschappij, werken aan herstel en/of terugkeer naar werk of opleiding.

Belangrijkste doelgroepen:
Leergierige mannen en vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken onder begeleiding van IT-professionals aan het gewenste eindproduct.