Logo digitale-sociale-kaart.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo voorzieningen.nl
HomeRutgers › Anticonceptie voorlichting
Zoom:

Anticonceptie voorlichting

Doel

Informatie voor jongeren tot 25 jaar over alle soorten anticonceptiemiddelen. Door middel van een test vind je uit welke anticonceptie bij jou past.

Toelichting

Op www.anticonceptievoorjou.nl kunnen jongeren een test doen welke anticonceptie bij hen past. Het advies kan meegenomen worden in het gesprek met de huisarts.

Meer informatieDoelgroep

  • van 10 tot en met 25 jaar


Laatste wijziging: 8-7-2016 20:10:43

Rutgers

Bezoekadres:
Arthur van Schendelstraat 696
Utrecht

Postadres:
Postbus 9022
3506 GA Utrecht

Telefoonnummer: 030-231 34 31

E-mailadres: communicatie@rutgers.nl

E-mailadres: office@rutgers.nl

Website: rutgers.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
Rutgers streeft naar een wereld waarin seksuele en reproductieve gezondheid en welzijn voor iedereen ruim baan krijgen en waarin een ieder zijn of haar seksuele en reproductieve rechten kan laten gelden.

Belangrijkste doelgroepen:
Rutgers, kenniscentrum seksualiteit, ondersteunt met name professionals in zorg en onderwijs in het bespreekbaar maken van seksualiteit. Op basis van onderzoek vergaren we kennis en ontwikkelen we effectieve methoden. Ook zetten we onze kennis en expertise in om beleid te beïnvloeden. Behalve landelijke beleidsmakers adviseert en ondersteunt Rutgers lokale beleidsmakers en adviseurs van gemeenten en GGD’en bij het agenderen van seksuele gezondheid en bij de ontwikkeling van lokaal beleid.