HomeSTE Languages › Incompany trainingen
Zoom:

Incompany trainingen

Doel:

Gaat u zaken doen in Duitsland? Wilt u een presentatie geven in het Frans? Of wilt u Engelse e-mailberichten beter kunnen schrijven? Kortom: correct communiceren met uw internationale contacten? Een taaltraining van STE Languages opent voor bedrijven deuren naar nieuwe markten, mogelijkheden en kansen.

Meer informatie:


Werkwijze:

STE Languages geeft training in taal voor groepen medewerkers. Deze trainingen zijn altijd vakgericht en op maat gemaakt. Zo vervullen we de specifieke behoefte van u als opdrachtgever. Wilt u dat medewerkers beter met elkaar kunnen communiceren? Of heeft u een andere leervraag? We bepalen het beginniveau van uw medewerkers door middel van een ‘intake’. Onze kundige taaltrainers en docenten brengen uw doelen in kaart en stellen een helder leerplan op. Op basis van deze gesprekken krijgt u een passend voorstel.

Praktische informatie

Al onze Incompany trainingen worden geheel op maat gemaakt. We behandelen specifieke vaktaal mocht dit voor uw branche van toepassing zijn. Handig, want zo kunnen uw medewerkers dit direct in de praktijk toepassen. Voor iedere taal bieden we een training of cursus bij u op locatie of op één van onze vestigingen aan.

Online Classroom

Zijn uw medewerkers vaak in het buitenland voor het werk? Geen probleem! Medewerkers kunnen vanuit elke locatie de les volgen via onze Online Classrooms. Zo kunnen de medewerkers op dezelfde tijd en dag de les volgen en hoeven ze geen les te missen.

Taalcoaching op de Werkvloer - Nederlands

Bij Taalcoaching op de Werkvloer krijgt u taalondersteuning bij het Nederlands gericht op specifieke onderwerpen die spelen op de werkvloer. Dat kan gaan om korte gesprekken op de werkvloer, het krijgen van veiligheidsinstructies of het geven en ontvangen van feedback. De doelgroep betreft organisaties waar internationals en arbeidsmigranten werken die voor hun ontwikkeling of voor de productie behoefte hebben aan goede communicatie in het Nederlands op de werkvloer.Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 16 jaar
Laatste wijziging: 28-5-2022 12:21:15

Aangeboden door:

Logo

STE Languages


Bezoekadres: Aalsterweg 3 Eindhoven
Postadres: Aalsterweg 3, 5615 CA Eindhoven
Telefoonnummer: 040-2452860
E-mail: info@ste.nl
Website: www.ste.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Onderwijs en educatie


Doelstelling of kernactiviteit:
STE Languages is het toonaangevende taleninstituut in Brabant en Limburg en is al meer dan dertig jaar actief op het gebied van taaltrainingen.


Belangrijkste doelgroepen:
- Zakelijke markt - Gemeentes - UWV - Inburgeraars - Kandidaten Staatsexamen - Particulieren


Soorten diensten of activiteiten:
De taaltrainingen worden op alle niveaus en in alle talen zoals Nederlands, Engels, Duits, Spaans en in vele andere talen gegeven. De meest gevraagde talen bij STE Languages zijn Nederlands als tweede taal, Engels, Duits, Frans, Spaans, Chinees, (Braziliaans-) Portugees en Italiaans.

U kunt bij ons ook terecht voor;
Arabisch, Chinees, Deens, Fins, Grieks, Hongaars, Indonesisch, Japans, Koreaans, Pools, Russisch, Roemeens, Turks, Zweeds. Al deze talen kunt u individueel of met collega’s van uw organisatie volgen.