HomeSTE Languages › Maatwerk in taaltraining
Zoom:

Maatwerk in taaltraining

Doel:

Iedere branche is anders en dat heeft ook taalkundige gevolgen. Vaktaal en vakmanschap zijn verbonden met elkaar. Heb je behoefte aan maatwerk in taaltraining? Wil je een specifieke doelgroep bereiken in een voor hen herkenbare 'tone of voice'? Of wil je de communicatie op de werkvloer verbeteren met een branchespecifieke aanpak?

Meer informatie:


Werkwijze:

Voor iedere taalkwestie de juiste oplossing, dat is maatwerk bij STE. Zowel programma als inhoud kunnen naar wens worden samengesteld, met veel aandacht voor praktijksituaties. Zo leverde STE bijvoorbeeld maatwerk in de vorm van:

Legal English voor advocaten en juridische professionals.

Business English for the Workplace, gericht op het verbeteren van een effectieve communicatie en presentatie in het bedrijfsleven.

Workshop Engels voor leerkrachten primair onderwijs, om goed les te kunnen geven aan kinderen van internationals en om oudergesprekken te voeren.

Financial English voor banken en financiële instellingen.

Naast het bedrijfsleven zien ook steeds meer klanten uit de zorgsector en de retail de meerwaarde van een goede taalvaardigheid. Maatwerk in taaltraining is een slimme investering met blijvende impact.Locatie (-s) waar u terecht kunt:

Studiecentrum Talen Eindhoven
Bezoekadres: Aalsterweg 3
Postadres: Aalsterweg 3, 5643 BP Eindhoven
Telnr.: 040 - 245 28 60
E-mail: info@ste.nl

Route / kaartLeslocatie Sittard; Sablones | Kantoor 5E
Bezoekadres: Stationsplein 1
Postadres: Stationsplein 1, 6131 AS Sittard
E-mail: info@ste.nl

Route / kaart
Doelgroep


- Allochtone iedereen - vanaf 16 jaar
Laatste wijziging: 28-5-2022 12:24:25

Aangeboden door:

Logo

STE Languages


Bezoekadres: Aalsterweg 3 Eindhoven
Postadres: Aalsterweg 3, 5615 CA Eindhoven
Telefoonnummer: 040-2452860
E-mail: info@ste.nl
Website: www.ste.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Onderwijs en educatie


Doelstelling of kernactiviteit:
STE Languages is het toonaangevende taleninstituut in Brabant en Limburg en is al meer dan dertig jaar actief op het gebied van taaltrainingen.


Belangrijkste doelgroepen:
- Zakelijke markt - Gemeentes - UWV - Inburgeraars - Kandidaten Staatsexamen - Particulieren


Soorten diensten of activiteiten:
De taaltrainingen worden op alle niveaus en in alle talen zoals Nederlands, Engels, Duits, Spaans en in vele andere talen gegeven. De meest gevraagde talen bij STE Languages zijn Nederlands als tweede taal, Engels, Duits, Frans, Spaans, Chinees, (Braziliaans-) Portugees en Italiaans.

U kunt bij ons ook terecht voor;
Arabisch, Chinees, Deens, Fins, Grieks, Hongaars, Indonesisch, Japans, Koreaans, Pools, Russisch, Roemeens, Turks, Zweeds. Al deze talen kunt u individueel of met collega’s van uw organisatie volgen.