HomeSTE Languages › Online Classroom
Zoom:

Online Classroom

Doel:

Een taaltraining of cursus eenvoudig op afstand volgen

Meer informatie:


Werkwijze:

Flexibel leren en toepassen

Is het onhaalbaar om iedere week aanwezig te zijn bij de taaltraining? Of moet je onverwachts op reis? Met de Online Classroom van STE Languages hoef je geen training te missen. Denk bijvoorbeeld aan het voortzetten van een taaltraining als je een buitenlandse zakentrip hebt. De opgedane kennis kun je dan direct in de praktijk brengen. Met de Online Classroom heb je rechtstreeks contact met een taaltrainer die de lokale cultuur als geen ander kent. In je eigen taal, zonder poespas.

Online Classroom

De Online Classroom is een zeer geavanceerd systeem waarbij we gebruikmaken van een 'teleconferencing' applicatie, die het mogelijk maakt interactief les te volgen en te geven. De videoverbinding biedt HD-kwaliteit en het systeem bevat onder meer een whiteboard, chatfunctie en de mogelijkheid om bestanden te delen. Heb je de training succesvol afgerond? Dan volgt er een eindevaluatie en krijg je een certificaat volgens het Europees Referentiekader.

Heb je interesse om een volledig digitaal programma te volgen met de Online Classroom van STE Languages? Of wil je eerst meer informatie over de mogelijkheden? We staan je graag te woord. Bel naar +31 (0)40 245 28 60 of maak gebruik van het contactformulier.Locatie (-s) waar u terecht kunt:

Studiecentrum Talen Eindhoven
Bezoekadres: Aalsterweg 3
Postadres: Aalsterweg 3, 5643 BP Eindhoven
Telnr.: 040 - 245 28 60
E-mail: info@ste.nl

Route / kaartLeslocatie Sittard; Sablones | Kantoor 5E
Bezoekadres: Stationsplein 1
Postadres: Stationsplein 1, 6131 AS Sittard
E-mail: info@ste.nl

Route / kaart
Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 16 jaar
Gegevens ingevoerd: 3-8-2010 16:25:33
Laatste wijziging: 28-5-2022 12:32:08

Aangeboden door:

Logo

STE Languages


Bezoekadres: Aalsterweg 3 Eindhoven
Postadres: Aalsterweg 3, 5615 CA Eindhoven
Telefoonnummer: 040-2452860
E-mail: info@ste.nl
Website: www.ste.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Onderwijs en educatie


Doelstelling of kernactiviteit:
STE Languages is het toonaangevende taleninstituut in Brabant en Limburg en is al meer dan dertig jaar actief op het gebied van taaltrainingen.


Belangrijkste doelgroepen:
- Zakelijke markt - Gemeentes - UWV - Inburgeraars - Kandidaten Staatsexamen - Particulieren


Soorten diensten of activiteiten:
De taaltrainingen worden op alle niveaus en in alle talen zoals Nederlands, Engels, Duits, Spaans en in vele andere talen gegeven. De meest gevraagde talen bij STE Languages zijn Nederlands als tweede taal, Engels, Duits, Frans, Spaans, Chinees, (Braziliaans-) Portugees en Italiaans.

U kunt bij ons ook terecht voor;
Arabisch, Chinees, Deens, Fins, Grieks, Hongaars, Indonesisch, Japans, Koreaans, Pools, Russisch, Roemeens, Turks, Zweeds. Al deze talen kunt u individueel of met collega’s van uw organisatie volgen.