HomeSteunpunt Materiële Hulpvragen (SMH) › Noodhulp bij armoede
Zoom:

Noodhulp bij armoede

Doel:

Ben je blut en weet je niet hoe het nu verder moet?

Meer informatie:


Werkwijze:

Geen geld voor je volgende maaltijd? Hebben je kinderen dringend kleding nodig? Of wil je een identiteitsbewijs aanvragen, maar lukt het niet om dit te betalen? Neem dan contact op met het Steunpunt Materiële Hulpvragen (SMH).

Wat je vraag ook is, we gaan graag met je in gesprek.

SMH helpt inwoners van Eindhoven met dringende problemen door beperkte materiele en financiële ondersteuning. We zijn er om te helpen, niet om te oordelen. Onze vrijwilligers gaan graag met je in gesprek. Vertel je verhaal, deel je zorgen en ervaar dat je er niet alleen voor staat. We komen snel in actie met concrete oplossingen.

SMH helpt met wat je nu nodig hebt. Soms meubels, soms kleding, soms leefgeld om eten te kunnen kopen. Alles wat we doen is in principe eenmalig, want we richten ons volledig op noodsituaties. Natuurlijk denken we wel met je mee over hoe je je situatie blijvend kunt verbeteren. Waar nodig verwijzen we door naar hulpverleners die getraind zijn om te helpen met bepaalde problemen, denk aan schulden, huisvesting of verslaving.

Hulp nodig? Eerst een afspraak maken

Wat je vraag ook is, we gaan graag met je in gesprek. Het spreekuur is altijd op afspraak. Bel daarvoor naar 040 – 257 18 97. Wij zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag- en donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur.Doelgroep


- Voor iedereen

Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- mensen met psychosociale problemen
- verslaafden
- dak- en thuislozen
- mensen met laag inkomen
Gegevens ingevoerd: 31-1-2023 15:33:58

Aangeboden door:

Logo

Steunpunt Materiële Hulpvragen (SMH)


Bezoekadres: Begijnenhof 2 Eindhoven
Postadres: Begijnenhof 2, 5611 EL Eindhoven
Telefoonnummer: 040 257 18 97
E-mail: info@smh-eindhoven.nl
Website: www.smh-eindhoven.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Financiële zorgverlener


Doelstelling of kernactiviteit:
SMH helpt inwoners van Eindhoven met dringende problemen door beperkte materiele en financiële ondersteuning.


Soorten diensten of activiteiten:
Armoede kan iedereen overkomen. En armoede komt nooit alleen, want financiële problemen brengen zorgen en stress met zich mee. Soms is de nood zó hoog dat er direct actie nodig is. Dat is het moment om aan te kloppen bij SMH: directe antwoorden bij financiële nood.