HomeStief en Co › Coaching Samengesteld gezin
Zoom:

Coaching Samengesteld gezin

Doel:

Gelukkig zijn in het leven dat jullie samenbracht.

Meer informatie:
 


Werkwijze:

Het harde werken aan het doen slagen van jullie samengesteld gezin wordt niet of onvoldoende beloond.

Niet eenvoudig als na de verliefdheidsfase het samengesteld gezin (of relatie) in een nieuwe fase is beland. Zaken die er ‘vroeger’ niet toe deden of in ieder geval niet boven water kwamen drijven, zijn steeds vaker onderwerp van gesprek, discussie of zelfs ruzie.

Denk hierbij aan verschil van opvoeden, mag je wel iets zeggen over het gedrag van je stiefkind, de onvoorwaardelijke bloedband versus de voorwaardelijke stiefband, teveel toegeven aan kinderen uit loyaliteit of schuldgevoel. De invloed van de ex-partner of de vorming van een samengesteld gezin na overlijden en het weer gelukkig mogen en willen zijn, zijn vaak terugkerende vraagstukken die bij ons voorbijkomen.

Ruim vóór jullie eerste afspraak bij ons aan tafel, beginnen jullie al met het uitvoeren van een individuele 1e opdracht. Uiteraard ben je reuze benieuwd naar de uitwerking hiervan door de ander. Je nieuwsgierigheid zal worden beloond, want het 1e gesprek starten wij direct al met de opdracht.

Na afloop van ieder consult krijgen jullie praktische opdrachten mee om samen thuis uit te werken of – beter nog – direct toe te passen. Wij vergeten uiteraard jullie kinderen niet en zorgen ook voor leuke opdrachten voor hen; als jullie dit willen uiteraard.

Ieder consult evalueren wij met elkaar de vooruitgang en zijn wij voor jullie tussendoor beschikbaar via de mail of WhatsApp. Gemiddeld genomen staat binnen drie maanden jullie gezin goed op de rails om vol vertrouwen de toekomst samen in te stappen.

Mocht je partner niets voelen voor een coaching – wij maken dit regelmatig mee – investeer dan in jezelf en in jullie gezin, door van jouw kant verandering in gang te zetten. Maak hierdoor al een verschil.Doelgroep


- Voor iedereenGegevens ingevoerd: 21-9-2017 19:50:34
Laatste wijziging: 20-1-2021 17:32:06

Aangeboden door:

Logo

Stief en Co


Postadres: Nicolaas Beetslaan 1, 2111 AV Aerdenhout
Telefoonnummer: 023 - 544 04 80
E-mail: info@stiefenco.nl
Website: www.stiefenco.nl/


Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
Een samengesteld gezin gelukkig en energiek op de rails zetten met een eigen gezinscultuur.


Belangrijkste doelgroepen:
Stief & Co - Thuis in samengestelde gezinnen


Soorten diensten of activiteiten:
Stief & Co is gespecialiseerd in de complexe problematiek van het samengestelde gezin. Wij doen dit no-nonsense en dynamisch. Stief & Co biedt een samengesteld gezin krachtige en heldere adviezen, oplossingen en schept orde in de emotionele en opvoedkundige chaos die er ook kan zijn. Wij werken vanuit een uniek door ons ontwikkeld STIEFconcept ®.

Wij helpen bij:
Problemen bij en het preventief vormgeven van het samengesteld gezin
Relatieproblemen door het samengesteld gezin
STIEFconcept ®
Kinderen en het samengesteld gezin
Valkuilen samengesteld gezin
Tips voor stiefouders
Adviezen over samenwonen
Omgaan met narcisme