HomeSWOA › De Eetkamer
Zoom:

De Eetkamer

Doel:

De Eetkamer stelt je in de gelegenheid om samen met andere wijkbewoners in een ontspannen, huiselijke sfeer te genieten van een heerlijke maaltijd.

Meer informatie:


Werkwijze:

Dat scheelt één of meerdere dagen koken, biedt een gezonde maaltijd én goed gezelschap. De maaltijd bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht.

Kosten

Je betaalt € 6,50 per maaltijd (met GelrePas € 4,-).

Je vindt de Eetkamer op drie van onze locaties, namelijk De Gaanderij (Elderveld), De Weldam (Presikhaaf) en De Petersborg (Vredenburg).Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 50 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- ouderen
Gegevens ingevoerd: 18-11-2021 11:26:44

Aangeboden door:

Logo

SWOA


Bezoekadres: Kazerneplein 2 Arnhem
Postadres: Postbus 2210, 6802 CE Arnhem
Telefoonnummer: 026-3272266
E-mail: info@swoa.nl
Website: www.swoa.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Welzijnsinstelling


Doelstelling of kernactiviteit:
SWOA ondersteunt mensen in en om Arnhem. Van groepsbegeleiding, begeleiding thuis tot activiteiten op locatie en van alles daartussen.


Belangrijkste doelgroepen:
Volwassenen, ouderen in Arnhem en omgeving


Soorten diensten of activiteiten:
WelZijn is anderen ontmoeten, jezelf ontplooien en gesteund worden waar nodig. Dat betekent prettig samen leven in eigen omgeving, wijk of stad, maar bijvoorbeeld ook zingeving ervaren. Wij stimuleren je te ontdekken wat je nog wél kan en die talenten te gebruiken. Zo dragen wij samen bij aan ieders WelZijn.

Mensen kloppen om verschillende redenen bij SWOA aan. Minder alleen zijn, meer bewegen, andere mensen leren kennen, naar buiten kunnen, uitstapjes maken, zich nuttig maken voor de samenleving en meer in evenwicht komen. SWOA ondersteunt daarbij!


Contactpersoon:
SWOA
E-mail: info@swoa.nl
Telefoonnummer: 026 3272266