Logo digitale-sociale-kaart.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo voorzieningen.nl
HomeTactus Verslavingszorg › Ambulante behandeling
Zoom:

Ambulante behandeling

Doel

Je hebt de keuze gemaakt om aan de slag te gaan met je verslavingsproblematiek. En het liefst doe je dit vanuit je thuissituatie, dat snappen wij. In je eigen vertrouwde omgeving werken aan je herstel. Binnen onze ambulante behandeling is er aandacht voor je persoonlijke wensen en doelen. Jij bepaalt, wij ondersteunen.

Toelichting

Wij kunnen je een verslavingsbehandeling op maat aanbieden. Na je intake wordt een behandelplan opgesteld. We starten met een basis of een intensief ambulant behandeltraject. Er zijn veel verschillende variaties afgestemd op jouw situatie. Kenmerken ambulante zorg - Doel is om verslaving duurzaam onder controle te krijgen. - We kijken naar het gehele plaatje, welke problemen spelen mee in je verslavingsproblematiek. Daarom krijg je ook zorg van een multidisciplinair behandelteam. - Begeleiding vindt plaats deels, daar waar kan, op de ambulante behandellocatie en een deels online. - Indien nodig komen we thuis. - De behandeling vindt plaats zowel in een groep als individueel. - Er zijn regelmatig contactmomenten. - We bieden ook medische zorg (detox, medicatie), herstelgerichte zorg en nazorg aan. - Tijdens de behandeling is er, indien gewenst, ook aandacht voor naasten. Onze ambulante zorg vindt plaats in één van onze poliklinieken.

Meer informatie
Doelgroep

  • (ex)verslaafden en naasten
  • vanaf 16 jaar


Laatste wijziging: 10-12-2023 19:14:08

Tactus Verslavingszorg

Bezoekadres:
Keulenstraat 3
Deventer

Postadres:
Postbus 154
7400 AD Deventer

Telefoonnummer: 088 382 28 87

E-mailadres: communicatie@tactus.nl

Website: www.tactus.nl/


Route / kaart:


Doelstelling of kernactiviteit:
De zorg van Tactus focust zich op de kracht en mogelijkheden van mensen. Dat betekent niet dat iemand het volledig zelf moet uitzoeken. Wij zijn er om te helpen. We helpen de cliënt maar ook naasten en professionals. Omdat het ons samen wel lukt!