Logo digitale-sociale-kaart.nl
Logo Financieel Paspoort
Logo voorzieningen.nl
HomeTandartsen.nl › Tandarts.nl
Zoom:

Tandarts.nl

Doel

Tandarts.nl is het grootste dentale platform voor de (zorg)consument/patiënt met dagelijks duizenden bezoekers op zoek naar informatie, antwoorden of een tandartspraktijk.

Toelichting

Op het platform Tandarts.nl is een uitgebreid aanbod van kennispagina’s te vinden. Op veel vragen is een antwoord te lezen of kan deze gesteld worden op het forum. Deze informatie is bedoeld om inzicht te krijgen in mogelijke oorzaken en oplossingen en niet bedoeld ter vervanging van het medisch advies. De bezoekers informeren en motiveren we met blogs over actuele ontwikkelingen en wetenswaardigheden.

Vanuit een realistisch idealisme wil Tandarts.nl een bijdrage leveren aan een gezonder en weerbaarder Nederland. Door de bezoeker breed te informeren en motiveren willen we dat elke bezoeker zich kan herkennen en na een bezoek aan Tandarts.nl een volgende stap weet te zetten richting een goede mondhygiëne en daarmee betere mondgezondheid.

Meer informatieLocatie (-s) waar u terecht kunt:

Tand
Webs.: Tandarts.nl

Doelgroep

  • alle Nederlanders
  • van 16 tot en met 80 jaar


Laatste wijziging: 28-03-2024 14:58:54

Tandartsen.nl

E-mailadres: info@tandarts.nl

Website: www.tandarts.nl/


Doelstelling of kernactiviteit:
Tandarts.nl is het grootste dentale platform voor de (zorg)consument/patiënt op zoek naar informatie, antwoorden of een tandartspraktijk.