HomeTenderhands Care › Ouderen Zorg
Zoom:

Ouderen Zorg

Doel:

Zorg kan altijd beter. Bij Tenderhands Care heeft u veel inspraak in de zorg die aan U geleverd wordt. Zo zorgen wij samen voor de beste kwaliteit ook bij het ouder worden.


Werkwijze:

Wij helpen bij het plannen en structuur aanbrengen van de zorgvraag. Bij de intake wordt door de wijkverpleegkundige de zorgvraag in kaart gebracht ook de sociale omgeving wordt daarbij meegenomen. Wij helpen cliënten met het omgaan van eventuele beperkingen en activeren daarbij de zelfredzaamheid, het participeren en de hulp van de mantelzorg, buren en vrijwilligers zijn een onderdeel van de zorg.

Wanneer de mantelzorger niet meer in staat is om te ondersteunen in de zorgvraag ontlasten wij deze.

Bij Tenderhands heeft u inspraak in de zorg die aan u geleverd wordt. Zo zorgen wij samen voor de beste kwaliteit van zorg.

Kortom: Zelfstandig wonen met Zorg op Maat.

Naast ADL doen wij wondverzorging, palliatieve en terminale palliatieve patiënten, mensen met dementie.Contactpersoon:
Naam: Intake
Telefoonnummer: 085-0187690


Doelgroep


- Voor iedereen

Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- ouderen


Specifieke doelgroep
Ouderen, mensen zonder zelfredzaamheid, mensen die vanuit het ziekenhuis naar huis terugkeren, palliatieve en terminaal palliatieve patiënten, mensen met dementie
Gegevens ingevoerd: 12-9-2018 08:54:52
Laatste wijziging: 31-10-2019 17:08:38

Aangeboden door:

Tenderhands Care


Bezoekadres: W. Dreesweg 6, 1314 VB Almere
Postadres: W. Dreesweg 6, 1314 VB Almere
Telefoonnummer: 085 018 76 90
E-mail: info@tenderhands.nl
Website: www.tenderhands.nl

Route / kaart:Organisatie Type
Hulp- en zorgverlening


Doelstelling of kernactiviteit:
Tenderhands Care is een thuiszorgorganisatie. Onze doelstelling is om op korte termijn de zorg die gevraagd wordt, zonder wachttijd, te verlenen.


Belangrijkste doelgroepen:
Ouderen, mensen zonder zelfredzaamheid, mensen die vanuit het ziekenhuis naar huis terugkeren, palliatieve en terminaal palliatieve patiënten, mensen met dementie


Soorten diensten of activiteiten:
Wij bieden zorg in overleg en in samenwerking met de cliënt, mantelzorg en vrijwilligers. Door onze zorg kunnen cliënten in hun eigen woonomgeving verzorgd en verpleegd worden, waardoor de cliënt in een positieve omgeving kan herstellen of begeleid worden. Wij stimuleren zoveel mogelijk de zelfredzaamheid bij onze cliënten.

Mensen die vanuit de WMO (Almere) een zorg behoefte hebben zoals: Dementie, huishoudelijke hulp, Jeugd Dagbestedingen en Begeleiding.
In Lelystad leveren wij vanuit de WMO GGZ-Jeugd.


Contactpersoon:
Intake
Telefoonnummer: 085-0187690