HomeTijd voor taal in Utrecht › Bedrijfscursus Nederlands - Nederlands op de werkvloer
Zoom:

Bedrijfscursus Nederlands - Nederlands op de werkvloer

Doel:

Hebben uw werknemers moeite met de Nederlandse taal? En willen ze graag Nederlands leren? Dan snijdt het mes aan twee kanten en is het tijd voor een speciale cursus Nederlands voor bedrijven: ‘Nederlands op de werkvloer’


Werkwijze:

Als uw werknemers moeite met de Nederlandse taal hebben, kan dit grote gevolgen hebben voor de veiligheid, productiviteit, inzetbaarheid en de sfeer op de werkvloer. Het kan ook leiden tot meer ziekteverzuim.

Werkgevers en uitleners van arbeidskrachten hebben voordeel en een financieel belang bij het investeren in een taaltraining Nederlands voor hun medewerkers.

Geef uw werknemers daarom op voor de op bedrijven gerichte cursus ‘Nederlands op de werkvloer’ bij Tijd voor Taal in Utrecht en ervaar het verschil!

Wij gaan verder dan alleen het leren van de Nederlandse taal. We richten ons vooral op het optimaliseren van de combinatie werken, leren en leven.

Het gaat erom dat uw werknemers zichzelf beter kunnen redden in verschillende situaties, maar vooral dat ze beter functioneren op de werkvloer. Werknemers worden daardoor breder inzetbaar.

Nederlands leren spreken en schrijven is alleen mogelijk als uw medewerkers een goede grammaticale basis hebben. Daarom zijn de lessen Nederlands altijd verdeeld in een grammaticablok en een conversatieblok.

U kunt subsidie aanvragen voor scholing die tot betere taalvaardigheid van uw werknemers leidt. Dit geldt ook voor zzp’ers met wie u samenwerkt, of werknemers waarmee u een minder duurzame arbeidsrelatie heeft.Contactpersoon:
Naam: Martine Blankenburgh
Telefoonnummer: 06-41266361
E-mail: taalinutrecht@gmail.com


Doelgroep


- Allochtone iedereen - vanaf 14 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- allochtonen, nieuwkomers en vluchtelingen
Laatste wijziging: 24-6-2021 14:27:44

Aangeboden door:

Logo

Tijd voor taal in Utrecht


Bezoekadres: Fultonbaan 72-57 Nieuwegein
Postadres: Fultonbaan 72-57, 3439 NE Nieuwegein
Telefoonnummer: 06-41266361
E-mail: taalinutrecht@gmail.com
Website: www.tijdvoortaal.nu

Route / kaart:Organisatie Type
Onderwijs en educatie


Doelstelling of kernactiviteit:
Nederlands leren in een handomdraai.


Belangrijkste doelgroepen:
Professionele cursussen Nederlands (NT2) voor particulieren en bedrijven in de provincie Utrecht.


Soorten diensten of activiteiten:
Onze cursussen Nederlands als tweede taal (NT2) kenmerken zich door kleine groepen, persoonlijke aandacht, een informele omgeving en onderwijs op maat.


Contactpersoon:
Martine Blankenburgh
E-mail: taalinutrecht@gmail.com
Telefoonnummer: 06-41266361