HomeTijd voor taal in Utrecht › Cursus Zakelijke teksten schrijven
Zoom:

Cursus Zakelijke teksten schrijven

Doel:

Spreek je al redelijk of goed Nederlands, maar wil je je schrijfvaardigheid verbeteren? Wil je van schrijven een leuke klus maken en een tekst schrijven die het gewenste effect heeft? Wij kunnen je stapje voor stapje leren om op een heldere en levendige manier zakelijke teksten te schrijven.

Meer informatie:


Werkwijze:

Wist je dat je bij Tijd voor Taal in Utrecht ook terecht kunt voor een training Nederlandse schrijfvaardigheid? Deze cursus is bedoeld voor hbo- en universitaire studenten die moeten oefenen met het schrijven van zakelijke teksten en voor professionals die hun schrijfstijl willen perfectioneren. Je leert in deze cursus op een heldere, kernachtige en levendige manier zakelijke teksten schrijven.

Hoe schrijf je een tekst die het gewenste effect heeft op de lezer? Hoe pak je schrijfwerk efficiënt aan? Hoe maak je van schrijven een leuke klus?

In deze cursus ontwikkel je stapsgewijs de vaardigheid om op een heldere, kernachtige en levendige manier zakelijke teksten te schrijven. Dankzij de praktische adviezen doe je dat met meer plezier en gemak. Door het uitgebreide oefenmateriaal kun je je de stof snel eigen maken.

In de training komen allerlei onderwerpen aan bod: van spelling en het gebruik van leestekens tot stijlelementen die een tekst prettiger leesbaar maken. Het doel is dat je aan het eind van de training voldoende bagage hebt om teksten te schrijven; of het nu gaat om zakelijke correspondentie of het schrijven van rapporten.

Individuele aanpak voor het verbeteren van de schrijfvaardigheid

De training schrijfvaardigheden is individueel, er is een mix van privélessen en zelfstudie en de taaltrainer heeft zich gespecialiseerd in het verbeteren van de schrijfvaardigheid. Schrijven is een individueel proces. Het is dan ook logisch dat we een-op-een lessen aanbieden in plaats van groepslessen.Contactpersoon:
Naam: Martine Blankenburgh
Telefoonnummer: 06-41266361
E-mail: taalinutrecht@gmail.com


Doelgroep


- Voor iedereen - vanaf 14 jaar
Laatste wijziging: 24-6-2021 14:21:05

Aangeboden door:

Logo

Tijd voor taal in Utrecht


Bezoekadres: Fultonbaan 72-57 Nieuwegein
Postadres: Fultonbaan 72-57, 3439 NE Nieuwegein
Telefoonnummer: 06-41266361
E-mail: taalinutrecht@gmail.com
Website: www.tijdvoortaal.nu

Route / kaart:Organisatie Type
Onderwijs en educatie


Doelstelling of kernactiviteit:
Nederlands leren in een handomdraai.


Belangrijkste doelgroepen:
Professionele cursussen Nederlands (NT2) voor particulieren en bedrijven in de provincie Utrecht.


Soorten diensten of activiteiten:
Onze cursussen Nederlands als tweede taal (NT2) kenmerken zich door kleine groepen, persoonlijke aandacht, een informele omgeving en onderwijs op maat.


Contactpersoon:
Martine Blankenburgh
E-mail: taalinutrecht@gmail.com
Telefoonnummer: 06-41266361