HomeTrend Zorg Veldhoven › Begeleid wonen
Zoom:

Begeleid wonen

Doel:

Trendzorg biedt de mogelijkheid om begeleid te wonen in de regio Veldhoven.


Werkwijze:

Wij bieden verschillende woonvormen aan waaronder begeleiding in een gedeeld appartement of begeleiding in het fasehuis. Er worden doorgaans 2 tot 4 cliënten in een woning geplaatst. Bij plaatsing van cliënten wordt er rekening gehouden met het karakter en de problematiek van de cliënt.Doelgroep


- vanaf 18 jaar


Speciaal gericht op:
De volgende doelgroep (of -en):
- jongeren
- volwassenen
Gegevens ingevoerd: 2-4-2015 8:52:33
Laatste wijziging: 31-3-2020 14:12:07

Trend Zorg Veldhoven

Bezoekadres:
Kerkhofstraat 21, unit 14
Valkenswaard

Postadres:
Kerkhofstraat 21, unit 14
5554 HG Valkenswaard

Telefoonnummer: 040-2089290

E-mailadres: info@trend-zorg.nl

Website: www.trendzorg-veldhoven.nl


Doelstelling of kernactiviteit: Trendzorg biedt begeleiding en ondersteuning aan cliënten die vanwege hun problematiek moeite hebben om zich staande te houden in de samenleving. Het verbeteren van de kwaliteit van leven en het vergroten van de autonomie staat hierbij centraal.

Belangrijkste doelgroepen: Trendzorg biedt woonbegeleiding aan jong volwassenen met een gedrags- en/of ontwikkelingsstoornis zoals: - ASS (Autisme Spectrum Stoornissen) - AD(H)D (Attention Deficit (Hyperactive) Disorder) - ODD (Oppositional Defiant Disorder)

Route / kaart:Doelstelling of kernactiviteit:
Trendzorg biedt begeleiding en ondersteuning aan cliënten die vanwege hun problematiek moeite hebben om zich staande te houden in de samenleving. Het verbeteren van de kwaliteit van leven en het vergroten van de autonomie staat hierbij centraal.


Belangrijkste doelgroepen:
Trendzorg biedt woonbegeleiding aan jong volwassenen met een gedrags- en/of ontwikkelingsstoornis zoals: - ASS (Autisme Spectrum Stoornissen) - AD(H)D (Attention Deficit (Hyperactive) Disorder) - ODD (Oppositional Defiant Disorder)


Soorten diensten of activiteiten:
Woonbegeleiding
Weekendopvang